Komentarze
- Konferencja Pamięć jest naszym obowiązkiem
Dobrze że można mówić co się naprawdę myśli bo nie na wszystkich portalach tak jest . Dziękuję admin...
- kinga75 - Opłaty za śmieci muszą się równać z kosztami
Z jednej strony masz rację, ale z drugiej strony taki tryb prowadzi do wielu problemów ze zdrowiem. ...
- for_sale - Opłaty za śmieci muszą się równać z kosztami
Komu chce się ślęczeć nad garami? Kupi sobie taki singiel gotowe żarcia i macie wzrosty we wszystkim...
- pioter - Opłaty za śmieci muszą się równać z kosztami
Niektóre miasta odchodzą od plastikowych worków na śmieci i nie odbierają frakcji zielonej, która je...
- radzyniak13 - Opłaty za śmieci muszą się równać z kosztami
Wydaje mi się, że liczba 2 tys. osób (12 tys. zgłoszonych / 14 tys. mieszkańców), które nie są zgłos...
- for_sale
Dwóch gości, co się orientuje |
Michał Maliszewski | |||
czwartek, 30 czerwca 2016 15:00 | |||
Chodząca encyklopedia klubu, gość, który sprawił, że strony internetowej zazdrościła w pewnym momencie Radzyniowi cała piłkarska społeczność w Polsce wschodniej. Wie wszystko, skubaniec wie wszystko... Przegadałem z nim o piłce tysiąc godzin i zaprawdę powiadam Wam: ekspert. Mecz Anglia – Islandia opowiedział mi jeszcze przed pierwszym gwizdkiem. Redaktor Jakub Hapka ma dzisiaj trzydzieste trzecie urodziny. To kolejny dobry powód, żeby Polska wygrała. O stanie jego futbolowej pasji najlepiej świadczy fakt, że w czasie Euro wiecie, co robił nocami: oglądał mecze Copa America! Ja mam na punkcie piłki kolorowo, ale Kuba to mistrz świata.
Na turnieju najbardziej mnie: - ucieszyło - zainspirowało Kiedy Milik nie trafił na pustaka z Niemcami powiedziałem: To, co chyba większość Polaków w tej sytuacji. Nie ma sensu cytować. Kiedy Krycha trafił w karnych ze Szwajcarią powiedziałem: Nic, poczułem wielką ulgę. Znacznie bardziej denerwowałem się w ostatnich minutach dogrywki. Kiedy dowiedziałem się o Brexicie: O tym piłkarskim? Klasyczne „a nie mówiłem?”. Stawiałem na zwycięstwo Islandii, nie było to dla mnie żadnym zaskoczeniem. Jak przewidujesz swoje ostatnie godziny przed meczem? Czegóż więcej może chcieć facet, gdy w jego 33 urodziny, reprezentacja gra w ćwierćfinale Euro? Już sam mecz jest "bonusem", a co ponadto, przyjmuję z radością. Czy wytrzymamy kolejną dogrywkę? Czy powtórzymy perfekcję i pewność w karnych? Skromne 1-0 dla Polski. Na turnieju najbardziej mnie ucieszyło: gole Polaków i Włochów. I jak Dier dziubnął z wolnego Rusom. ubawiło: Artur „Jędza” Jędrzejczyk – za całokształt. Kto ogląda gilmiki na „Łaczy nas piłka” ten wie, o co chodzi zdziwiło: bezradność Hiszpanów zezłościło: gdy przez głupotę tiffosy Chorwaci stracili prowadzenie z Czechami rozczarowało: bezmyślność Synów Albionu zainspirowało: taktyczna mądrość Włochów (z Belgią i Hiszpanią) Kiedy Milik nie trafił na pustaka z Niemcami powiedziałem: może lepiej nie drażnić lwa... Kiedy Krycha trafił w karnych ze Szwajcarią powiedziałem: zabrakło mi słów, oniemiałem... Kiedy dowiedziałem się o Brexicie: Anglii na turnieju zasmucił, co do wyjścia z UE – bierzmy z nich przykład. Jak przewidujesz swoje ostatnie godziny przed meczem? Rozmowy z klientami zaprzyjaźnionego sklepu Nr 25 co do ich przewidywań. Od nadziei po pesymistyczne oczekiwanie łomotu.
|
Komentarze
Wymiotować się chce, naprawdę. Zenuś, ciesz się lepiej z tego dnia, bo możemy nie mieć kolejnego takiego przez 30 lat!
Proszę nie doszukiwać się analogi do tamtych czasów.Hihi
PS.Dzisiaj POLSKA-PORTUGALIA 2:0.