Komentarze
- Modernizacje przedszkoli z myślą o wygodzie i bezp...
Jaka modernizacja? Ze 20 lat już nie ma takiego pojęcia w Prawie Budowlanym. Jest budowa, rozbudowa,...
- panter - W Radzyniu Karol Nawrocki
Ciekawe ile przekręciła komisja wyborcza głosów ?
- Sunny - Kto weźmie 10 000 na swój projekt?
Zgłaszam wniosek wykraczający po za budżet obywatelski. Chodzi o karawaning, a konkretnie o miejsce ...
- eSPe - Kto weźmie 10 000 na swój projekt?
dlaczego link na stronie niedziała?
- pielęgniarka - Zapraszamy na Kozirynek 2025!
Mateusz "Lotar" Odrzygóźdź - Mateusz "Lotar" Odrzygóźdź . . . . . . . https://sport.interia.pl/sport...
- Bycy
Same dobre wieści |
Michał Maliszewski | |||
środa, 22 czerwca 2016 09:31 | |||
Drugi dobry news to wygrana Chorwacji z Hiszpanią. Oznacza, że mistrzów Europy spotkamy najwcześniej w finale. Podobnie jak Niemców, Francuzów albo Anglików. Autostrada do historii!
Naszym gościem jest dzisiaj Marek Zawada, dyrektor radzyńskiego szpitala i radny miejski. Spokojny, konsekwentny facet, do którego jednak docierają argumenty. Ogólnie bycie szefem SPZOZ to posada równie komfortowa jak masaż w betoniarce z jeżami, obrywa się z każdej strony, ale Marek sobie radzi. Zdaniem niektórych nawet nieźle. Belgia - Szwecja 1-0 - Zwycięstwo upatrywanego lidera w grupie. Marek Zawada: Wspierajmy Orlęta Dałeś się zwariować mistrzostwom, czy jak zwykle chłodnym okiem? Mecze reprezentacji wolisz oglądać sam czy raczej w większej grupie? Transmisje występów Polaków zawsze oglądam w szerszym gronie gdyż mam takie wewnętrzne przekonanie, że pragnienia większej grupy kibiców łatwiej się spełniają. Daleko ta nasza reprezentacja zajdzie? Zawsze kibicowałem Polskiej reprezentacji ale kibicowanie Polakom na Euro 2016 daje mi wyjątkową satysfakcję. Po cichu liczę na sporą sensację w wykonaniu naszej drużyny. Wolny czas spędzam aktywnie. Moją pasją jest żeglarstwo i generalnie sporty wodne (kajaki, deska z żaglem) oraz na co dzień rower. Zimą narciarstwo. Dyscyplinę którą darzę szczególną sympatią jest siatkówka. Jesteś radnym. Czy miasto powinno wydawać nasze wspólne pieniądze na utrzymanie klubu sportowego? Jako radny obecnej kadencji rady miasta promuję inicjatywy które mają na celu wsparcie finansowe klubu Orlęta Radzyń. Niestety obecny burmistrz wymawiając się brakami w budżecie, ogranicza środki na klub przeznaczając na inne projekty. Najlepszą promocją miasta jest dobrze funkcjonujący klub sportowy a nie np. "Spotkania z Podróżnikami".
|
Komentarze