Komentarze
- W Radzyniu Karol Nawrocki
Ciekawe ile przekręciła komisja wyborcza głosów ?
- Sunny - Kto weźmie 10 000 na swój projekt?
Zgłaszam wniosek wykraczający po za budżet obywatelski. Chodzi o karawaning, a konkretnie o miejsce ...
- eSPe - Kto weźmie 10 000 na swój projekt?
dlaczego link na stronie niedziała?
- pielęgniarka - Zapraszamy na Kozirynek 2025!
Mateusz "Lotar" Odrzygóźdź - Mateusz "Lotar" Odrzygóźdź . . . . . . . https://sport.interia.pl/sport...
- Bycy - Wniosek na park złożony
Podczas eventu nie brakowało niespodzianek - swoje największe hity zaśpiewali Jacek Stachurski i Mat...
- Bycy
Leć Adam, leć!!! |
Michał Maliszewski | |||
wtorek, 21 czerwca 2016 13:06 | |||
Wczoraj Walijczycy sprali Rusów jak święty Michał diabła i zasłużenie wygrali swoją grupę. Anglicy męczyli Słowaków strasznie ale skończyło się bez bramek. Do dalszych rozgrywek z trzeciego miejsca wejdą pewnie również Słowacy. Oprócz meczy w naszej grupie dziś rozstrzygnie się. Kto oprócz Hiszpanii awansuje z grupy D. Remis w meczu Czechów z Turcją będzie oznaczał odpadnięcie jednych i drugich. Ogólnie to jednak wydaje mi się, że te wychodzenie z trzeciego miejsca zabija emocje w meczach grupowych. Nie sposób nie odnieść wrażenia, że Polska i Ukraina swoje EURO ogarnęły lepiej. Okazuje się, że boiska na stadionach nie bardzo nadają się do gry. To może niech zamiast Krychowiaka do PSG wezmą np. do Marsylii Zbyszka Krupskiego (pozdrawiam serdecznie), bo w Radzyniu na Warszawskiej zawsze bojo jest zrobione na tip top. Puma zrobiła Szwajcarom koszulki, które pękają po kilku ruchach. Wy się cieszcie, że ta cała Puma robi głównie koszulki...
Typujemy zwięźle: Polska- Ukraina 1:0 Tak, oglądam prawie wszystko, opuściłem 4 mecze. Za cholerę nie wiem jak go rozegrać, ale to trener Nawałka widzi zawodników codziennie, on wie najlepiej, podpowiadaczy mu nie potrzeba... Kapustka to świetny zawodnik myślę ,że da sobie radę, jest dojrzały piłkarsko i emocjonalnie. Pazdan zagrał dobry mecz z Niemcami, pasuje stylem grania do tej reprezentacji. Dwa dobre mecze reprezentacji nikt nie rozczarował. Liczy się dobro drużyny to widać na boisku. Mecze naszych oglądam bardzo emocjonalnie, resztę różnie. Podoba mi się gra Włochów, chciałbym żeby tak grała moja drużyna: wszystko podporządkowane wspólnemu celowi.
|
Komentarze