Komentarze
- W Radzyniu Karol Nawrocki
Ciekawe ile przekręciła komisja wyborcza głosów ?
- Sunny - Kto weźmie 10 000 na swój projekt?
Zgłaszam wniosek wykraczający po za budżet obywatelski. Chodzi o karawaning, a konkretnie o miejsce ...
- eSPe - Kto weźmie 10 000 na swój projekt?
dlaczego link na stronie niedziała?
- pielęgniarka - Zapraszamy na Kozirynek 2025!
Mateusz "Lotar" Odrzygóźdź - Mateusz "Lotar" Odrzygóźdź . . . . . . . https://sport.interia.pl/sport...
- Bycy - Wniosek na park złożony
Podczas eventu nie brakowało niespodzianek - swoje największe hity zaśpiewali Jacek Stachurski i Mat...
- Bycy
Szukamy rywala dla Polski |
Zbigniew Smółko | |||
poniedziałek, 20 czerwca 2016 10:29 | |||
Za serce ujęli mnie wczoraj Albańczycy. Ograli Rumunię i teraz obserwują wyniki w innych grupach z nadzieją, że może uda się im nawet przesmyknąć do fazy pucharowej. A daj im Boże, wariatom! Dzisiaj rozstrzygnięcia w grupie B. Każda z drużyn ma jeszcze szanse na awans. W ogóle jak sobie Państwo radzicie z meczami rozgrywanymi równocześnie? Bo dzisiaj pewnie sytuacja się będzie zmieniać co chwilę. Obstawiam, że na koniec płakać będą Rosjanie. Wiele wskazuje na to, że jeśli zajmiemy drugie miejsce w grupie, zagramy w sobotę o 15 ze Szwajcarią. Gorzej – a tak! - może być, jeśli wyprzedzimy stosunkiem goli Niemców. Wtedy trafić możemy na Albanię, trzeci zespół grupy B – tej dzisiejszej, albo trzecią ekipę grupy F – na ten moment to Portugalia! Nie ma jednak co kalkulować. Ta Szwajcaria nie wygląda strasznie.
Typujemy! Dla porządku zapytaliśmy też męża Agnieszki, Łukasza, podporę Unii Żabików. Asekuracyjnie na wszelki wypadek obstawił tak samo jak Agnieszka... Agnieszka: Anglia- Słowacja- 1-1; Anglicy są podmęczeni ciężkim meczem z Walią i do tego ich bramkarz bez formy, natomiast Słowacy grają fajna piłkę Walia- Rosja- 2-1 Walijczycy grają solidny futbol, Rosjanom cos nie idzie na tych mistrzostwach... Anglia – Słowacja pachnie mi remisem. Joe Hart na turniej nie dojechał, cała drużyna nie jest w gazie. Walia wygra z Rosją, w razie zwycięstwa i straty punktów przez Anglię ma szansę nawet na wygranie grupy. A Rosjanie są słabi... Agnieszka Włoszek: Dziewczyny, pozwólcie chłopakom iść na stadion! Brat piłkarz, mąż piłkarz, robota jest jaka jest... Masz jakieś chwile bez związku ze sportem? Nawet jeśli mam czas wolny to raczej spędzam go aktywnie, Co Ty myślisz o kobitach, które zabraniają swoim mężom grać albo chodzić na mecze? Mądre to? Nie rozumiem kobiet które tak się zachowują, sport to zdrowie, trzeba się ruszać no i przecież to Jego pasja. Nie mogłabym tego swojemu Łukaszowi zabronić, często rezygnował z jakichś ważnych imprez rodzinnych bo musiał być na meczu. Grunt, że na ślubie był. Lubisz oglądać mecze Lukasa? Jakoś szczególnie je przeżywasz? Strasznie przeżywam mecze moich bliskich, brata czy męża, chciałoby się, żeby byli najlepsi na boisku a różnie to bywa... To pochwal się proszę, co Ci się do tej pory udało w tym MOSiR porobić, a co jeszcze zamierzasz? Byłam bardzo zadowolona z takich imprez jak Mikołajki z MOSiRem, koncert Majki Jeżowskiej (połączony z pokazami tańca), maraton zumby, Przystanek Tyśmienica, Sportowy Piknik Rodzinny. Były to imprezy na które przyszło bardzo dużo ludzi, miło było widzieć zadowolonych mieszkańców miasta. Cieszę się, że mogę organizować takie imprezy, mam nadzieję że wszystkie będą imprezami wpisanymi na stałe w kalendarz MOSiR. W Radzyniu najbardziej lubię... A wkurza mnie z kolei? Bardzo lubię Radzyń, nic mnie nie wkurza a to dlatego, że już dawno nie przejmuję sie rzeczami, na które nie mam wpływu.
|
Komentarze