Komentarze
- Nasz wniosek do Funduszy Szwajcarskich przeszedł o...
Czas na modernizację stadionu miejskiego w Radzyniu Podlaskim!!! Zadaszoną główną trybunę wraz z szt...
- sportek - Co z remontami ulic Warszawskiej, Wyszyńskiego i C...
Już w połowie roku 2024 sugerowałem, że ulicy Chomiczewskiego firma nie rozpocznie ani w 24, ani naw...
- eSPe - Konferencja Pamięć jest naszym obowiązkiem
https://wydarzenia.interia.pl/bliski-wschod/news-dom-jako-bron-13-pieter,nId,22161281 interes się kr...
- pioter - Konferencja Pamięć jest naszym obowiązkiem
Dobrze że można mówić co się naprawdę myśli bo nie na wszystkich portalach tak jest . Dziękuję admin...
- kinga75 - Opłaty za śmieci muszą się równać z kosztami
Z jednej strony masz rację, ale z drugiej strony taki tryb prowadzi do wielu problemów ze zdrowiem. ...
- for_sale
O 3:11 dałem za wygraną.... |
Mariusz Szczygieł | |||
wtorek, 15 czerwca 2010 07:36 | |||
"Houston! Mamy problem!"- należałoby powiedzieć... Typerzy, mamy kłopot z obliczaniem Waszych wyników. Wczoraj podczas przeliczania pojawił się błąd, który nie pozwolił na poprawne doliczenie punktów ILE DZISIAJ. O 3:11 dałem za wygraną- zabrakło już sił i woli walki z bezdusznymi bazami danych MySQL. Na szczęście Wasze typy są poprawnie zapisywane w bazie i możemy kontynuować zabawę. Bez obaw typujcie więc wyniki meczów, jeśli nie uda się naprawić problemu, to kalkulacje będziemy prowadzić w Excelu. Proszę Was o cierpliwość i wyrozumiałość. Jeśli ktoś jest w stanie pomóc- "Duplicate entry..." - ten błąd próbuje zabić nasz mundial. P.S. Czekam również na odpowiedź od autora mundialowego komponentu odpowiedzialnego za obliczenia. Miejmy nadzieję, że szybko znajdzie rozwiązanie tego problemu, bo czekamy na to nie tylko my.
|