Komentarze
- Konferencja Pamięć jest naszym obowiązkiem
Dobrze że można mówić co się naprawdę myśli bo nie na wszystkich portalach tak jest . Dziękuję admin...
- kinga75 - Opłaty za śmieci muszą się równać z kosztami
Z jednej strony masz rację, ale z drugiej strony taki tryb prowadzi do wielu problemów ze zdrowiem. ...
- for_sale - Opłaty za śmieci muszą się równać z kosztami
Komu chce się ślęczeć nad garami? Kupi sobie taki singiel gotowe żarcia i macie wzrosty we wszystkim...
- pioter - Opłaty za śmieci muszą się równać z kosztami
Niektóre miasta odchodzą od plastikowych worków na śmieci i nie odbierają frakcji zielonej, która je...
- radzyniak13 - Opłaty za śmieci muszą się równać z kosztami
Wydaje mi się, że liczba 2 tys. osób (12 tys. zgłoszonych / 14 tys. mieszkańców), które nie są zgłos...
- for_sale
Strasznie daleko do 21... |
Zbigniew Smółko | |||
czwartek, 30 czerwca 2016 10:01 | |||
Cudów nie zdziałamy, każdy dzisiaj będzie działał po swojemu, ale jakoś spróbujemy Wam ten czas oczekiwania skrócić. Pozapraszałem swoich koleżków dziennikarzy. Swoimi typami i przemyśleniami podzielą się z Wami załoganci ILEDZISIAJ – baczność, spocznij! - sam WszechAdmin Mariusz Szczygieł, niesłychanie zdolny i kreatywny przecudnej urody redaktor Michał Maliszewski, wydawca mojej macierzystej WSPÓLNOTY Mateusz Orzechowski, swiętujący dzisiaj 33 urodziny redaktor Jakub Hapka z portalu RADZYNINFO, oraz – chwilowo nieczynny zawodowo – Michał Szczygielski, radzyniak na wygnaniu ale od piłkownictwa ekspert wyborny. Na pierwszy rzut gospodarze. Michał Maliszewski: Jak przewidujesz swoje ostatnie godziny przed meczem? Zgrupowanie kadry kumpli, z którymi najpierw omówimy taktykę spożytego nektaru szczęścia. Później zrobimy statystyki okolicznych stref kibica (wypadnie raczej na Starego Capa), a punkt 21.00 już tylko emocje, emocje, piwo i emocje! I również tego Wam życzę. Do boju biało-czerwoni! Niech jutro będzie głośno w Radzyniu!
1:0! Całym sercem jestem za Polską oczywiście. Wystarczy mi 1:0, bo wiem, że będzie cholernie ciężko. W naszym typerze ustawiłem jednak inny wynik: I połowa 0:1, w drugiej nasi odrobią straty i dorzucą jeszcze jedną bramkę, kończąc mecz wynikiem 2:1. Moimi typami nie ma się jednak co sugerować, bo ja w naszym rankingu jestem daleko, daleko… O wynik trzeba raczej pytać typera o pseudonimie KrisBarca_92, który prowadzi chyba od pierwszego dnia. No ale oczywiście wygra Polska! Na turnieju najbardziej mnie ucieszyło – karny Krychowiaka ubawiło – a sam nie wiem... zdziwiło – Brexit Anglików zezłościło – niemoc Milika rozczarowało – niemoc Lewandowskiego zainspirowało – Islandia – małe jest piękne :) Kiedy Milik nie trafił na pustaka z Niemcami powiedziałem: ***** Kiedy Krycha trafił w karnych ze Szwajcarią powiedziałem: ***** Kiedy dowiedziałem się o Brexicie: ciekawe po ile teraz będzie Euro… Jak przewidujesz swoje ostatnie godziny przed meczem? Najpierw Kock, potem Lublin, potem szybko, szybko do Radzynia, do sklepu po piwo i oczekiwanie :)
|
Komentarze
Komentarz do dzisiejszego meczu? Taki sam, jak w każdym polskim domu: No ***** mać!