Komentarze
- Od 2 stycznia pojedziemy PKS-em na pociąg!
Pociągi ułożone pod pociągi IC, tymi pewnie jeździ najwięcej ludzi. Jest jeszcze Polregio o 5:26 jad...
- Radzio - Skusił się na ledową lampę błyskową. Wpadł, bo nag...
i znowu kropeczki zaraz sprawdzę jakich to słów nie można pisać: kocham radzyn (...)
- pioter - Skusił się na ledową lampę błyskową. Wpadł, bo nag...
nie wiem czy przedmówcy chodziło o stronę (...) to trzeba wpisać w miejsce trzech kropek.
- pioter - Skusił się na ledową lampę błyskową. Wpadł, bo nag...
https://(...).pl/112-powiat/90 72-skusil-sie-na-ledowa-lampe- blyskowa-wpadl-bo-nagral-sie-n a-monit...
- pioter - Skusił się na ledową lampę błyskową. Wpadł, bo nag...
przez ogólnopolskie i regionalne portale przeleciał ten news 15 grudnia. nawet na stornie kochającyc...
- Paolo Borsellino
Udko pieczone w sezamie z ryżem i surówką z kapusty pekińskiej |
Anna Matysiak | |||
poniedziałek, 10 lutego 2014 22:27 | |||
Udko pieczone w sezamie Udko – 5 szt Miód – 100g Masło – 100g Sezam – 150g Papryka, sól, pieprz, przyprawa do kurczaka Miód i masło rozpuścić, dodać przyprawy delikatnie połączyć. Udka zanurzyć w sosie i obsypać sezamem. Odstawić na 30 min w chłodne miejsce. Piec w rękawie do pieczenia ok 60 min.
Ryż ugotować wg przepisu na opakowaniu.
Surówka z kapusty pekińskiej Kapusta pekińska - 400g Pomidor – 100g Ogórek – 100g Rzodkiewka – 50g Olej, sok z cytryny, cukier, sól, sos koperkowo-ziołowy, natka pietruszki Warzywa poddać obróbce wstępnej, kapustę pokroić w paski. Pomidory, ogórki i rzodkiewki w kostkę. Natkę pietruszki posiekać. Wszystkie składniki wymieszać z sosem koperkowo-ziołowym olejem i sokiem z cytryny.
|