
Komentarze
- Nasz wniosek do Funduszy Szwajcarskich przeszedł o...
Tu nikt nie napisał, że dostaliśmy pieniądze, tylko, że przeszliśmy w zasadzie wszystkie etapy, a ni...
- Admin iledzisiaj.pl - Nasz wniosek do Funduszy Szwajcarskich przeszedł o...
Wolałbym póki co zachować powściągliwość w odtrąbieniu ogromnego sukcesu. Szczególnie po przeczytani...
- zjp - Jazz u Potockich: Muzyka filmowa Jerzego „Dudusia”...
A po polsku to co to ten outsourcing?
- niepokorny - Nasz wniosek do Funduszy Szwajcarskich przeszedł o...
Ani nie przedstawiono szczegółowego planu wydatków z tego projektu, ani przede wszystkim nie przekon...
- zimny - Nasz wniosek do Funduszy Szwajcarskich przeszedł o...
Czyli nie ma się co cieszyć Bo mogą odrrzucić Z innych powodów
- niepokorny
Swojska kiełbasa |
pani Janina | |||
poniedziałek, 06 kwietnia 2009 20:21 | |||
8 KG MIĘSA WIEPRZOWEGO
WYKONANIE Mięso przekręcić przez maszynkę do mięsa. Czosnek przepuścić przez praskę, zalać 0,5 litra gotującej wody, ostudzić i wymieszać z pieprzem. Wszystkie składniki bardzo dokładnie ze sobą wymieszać. Mięso napychać w jelita cienkie i uwędzić. Po uwędzeniu można sparzyć przez ok. 1 min w gotującej wodzie.
|