
Komentarze
- Ponad 3,5 mln zł z Funduszy Europejskich dla Radzy...
Czas na modernizację stadionu miejskiego w Radzyniu Podlaskim. Zadaszoną główną trybunę wraz z sztuc...
- sportek - Bezpiecznie na wsi mamy – upadkom zapobiegamy
O upadkach związanych z rolnictwem to najlepiej wiedzą na górze już od 35 lat. A czy zapobiegamy upa...
- kinga75 - Miasto złożyło wnioski o dofinansowanie budowy par...
O swoje latorośle to się nie martwię. https://demotywatory.pl/5317029/Chyba-kazdy-pracodawca-ma-nadz...
- pioter - Miasto złożyło wnioski o dofinansowanie budowy par...
Z tymi częściami rowerowymi, to się tak @pioter nie rozpędzaj, bo póki co, to nie wiadomo czym twój ...
- HT - Miasto złożyło wnioski o dofinansowanie budowy par...
Myślę, że zarówno po uchwaleniu, jak i po uchyleniu tej uchwały życie mieszkańców Radzynia nie uległ...
- Admin iledzisiaj.pl
Swojska kiełbasa |
| pani Janina | |||
| poniedziałek, 06 kwietnia 2009 20:21 | |||
8 KG MIĘSA WIEPRZOWEGO
WYKONANIE Mięso przekręcić przez maszynkę do mięsa. Czosnek przepuścić przez praskę, zalać 0,5 litra gotującej wody, ostudzić i wymieszać z pieprzem. Wszystkie składniki bardzo dokładnie ze sobą wymieszać. Mięso napychać w jelita cienkie i uwędzić. Po uwędzeniu można sparzyć przez ok. 1 min w gotującej wodzie.
|


