Komentarze
- Miasto złożyło wnioski o dofinansowanie budowy par...
O swoje latorośle to się nie martwię. https://demotywatory.pl/5317029/Chyba-kazdy-pracodawca-ma-nadz...
- pioter - Miasto złożyło wnioski o dofinansowanie budowy par...
Z tymi częściami rowerowymi, to się tak @pioter nie rozpędzaj, bo póki co, to nie wiadomo czym twój ...
- HT - Miasto złożyło wnioski o dofinansowanie budowy par...
Myślę, że zarówno po uchwaleniu, jak i po uchyleniu tej uchwały życie mieszkańców Radzynia nie uległ...
- Admin iledzisiaj.pl - Miasto złożyło wnioski o dofinansowanie budowy par...
Czy po wycofaniu uchwały życie radzyńskich części rowerowych uległo diametralnej zmianie? To co robi...
- pioter - Miasto złożyło wnioski o dofinansowanie budowy par...
Jeśli człowiek nie ma informacji, to potem może mówić różne dziwne rzeczy... Tak to już bywa. Panie ...
- Admin iledzisiaj.pl
Liga typerów - dzień osiemnasty |
Zbigniew Smółko | |||
poniedziałek, 28 czerwca 2010 00:00 | |||
Arcyredaktor, przemarketingowiec, mega fotograf, wielbiciel spontanicznych crashtestów na wiejskich gościńcach, Grot, Radzynianka, iledzisiaj, bufety w całym powiecie– zresztą co ja Wam będę tłumaczył… Mistrzostwa niespodzianek… Absolutnym faworytem meczu Holandii ze Słowacją są Oranje, ale Słowaków poniesie psychika po meczu z Włochami. Ten Mundial jest dość szalony jeśli chodzi o wyniki, więc czemu nie mieliby wygrać nasi sąsiedzi z południa? Obstawiam sensację… Jeżeli chodzi o mecz drużyn południowoamerykańskich Brazylia – Chile, sprawa jest nieco bardziej skomplikowana. Europejska piłka (a to u nas gra większość Brazylijczyków!) jest bardzo skomercjalizowana, często na gwiazdy kreowani są gracze dość przeciętni. Sądzę, że w Ameryce Południowej jest więcej miejsca na spontaniczność i autentyzm. Dlatego przychylniejszym okiem będę patrzył na poczynania Chilijczyków, nie tak rozreklamowanych jak canarinhos, ale równie zdolnych. Czy wystarczy im sił na sprawienie ogromnej niespodzianki i odesłanie do domu żelaznych faworytów? Chyba nie, ale myślę, że mecz będzie bardzo wyrównany i jeśli wygrają Brazylijczycy, to nie więcej niż jedną bramką. Piotr Matysiak
|
Komentarze
Po raz pierwszy punkty zdobyło też aż 78 typerów. Dojedziemy do setki w ćwierćfinałach?
Pozdrawiam
zbynieks