Komentarze
- Informacja dla Mieszkańców dotycząca aktualizacji ...
Chciałbym się zapytać, czy mieszkańcy,miasto, partycypuje w zyskach ze sprzedaży posegregowanego pla...
- eSPe - Mamy rekord, jakiego nie było!
a tak pomyśleć ile to by było gdyby "zimny" nie zadał sobie pytań a kinga75 nie odkryła tego co odkr...
- yzzum - Zebraliśmy ponad 80 tysięcy złotych!
Inteligentna inaczej. Pamiętaj, aby gdy będziesz w potrzebie, oznajmić, że ani ty, ani twoja rodzina...
- eSPe - Zebraliśmy ponad 80 tysięcy złotych!
Brawo ! Mamy wielkie serca ! Starczy na ratowanie życia! Starczy na etaty Orkiestry! Starczy na alko...
- kinga75 - 33 Finał WOŚP w Radzyniu. Co będzie się działo?
Nie daję na Owsiaka, bo zadaję sobie pytania. Po pierwsze, jakie to dobre wartości przynosi dzieciom...
- zimny
Ryba z morelami |
Anna Matysiak | |
poniedziałek, 10 lutego 2014 21:33 | |
1 kg filetów rybnych namoczyć na 1-2 godz. w jajku wymieszanym z 6 łyżkami mleka, 1 łyżeczką vegety i przyprawą do ryby. Następnie obtaczać w mące i smażyć na złoty kolor. Sos: 3 duże cebule 2-3 papryki 30 dkg moreli Składniki kroimy w paski i podsmażamy ok. 5-7 min. Następnie dodajemy ¾ szkl ketchupu i po pół łyżeczki oregano i estragonu. Rybę przekładać ciepłym sosem warstwami. Można podawać na ciepło, wtedy należy wstawić do piekarnika i zapiec posypując po wierzchu startym żółtym serem, lub na zimno gdy postoi ok. 4-5 godz.
|