
Komentarze
- Obchody Narodowego Święta Niepodległości 2025
Dzięki, Mar Pol Szczęść Boże
- zimny - Obchody Narodowego Święta Niepodległości 2025
Polsko - Ojczyzno moja … Urzekła mnie Twoja historia, Polsko - Ojczyzno moja, Ojczyzno kochana Urzek...
- Mar Pol - Ponad 3,5 mln zł z Funduszy Europejskich dla Radzy...
money makes this world go round money makes that people smile money makes some people fight money ma...
- niepokorny - Pracuj w UM
Burmiś nie podał ile kasy daje?
- panter - Ponad 3,5 mln zł z Funduszy Europejskich dla Radzy...
Czas na modernizację stadionu miejskiego w Radzyniu Podlaskim. Zadaszoną główną trybunę wraz z sztuc...
- sportek
Ryba z morelami |
| Anna Matysiak | |
| poniedziałek, 10 lutego 2014 22:33 | |
1 kg filetów rybnych namoczyć na 1-2 godz. w jajku wymieszanym z 6 łyżkami mleka, 1 łyżeczką vegety i przyprawą do ryby. Następnie obtaczać w mące i smażyć na złoty kolor. Sos: 3 duże cebule 2-3 papryki 30 dkg moreli Składniki kroimy w paski i podsmażamy ok. 5-7 min. Następnie dodajemy ¾ szkl ketchupu i po pół łyżeczki oregano i estragonu. Rybę przekładać ciepłym sosem warstwami. Można podawać na ciepło, wtedy należy wstawić do piekarnika i zapiec posypując po wierzchu startym żółtym serem, lub na zimno gdy postoi ok. 4-5 godz.
|


