Komentarze
- Wesołych Świąt!
Wydawało mi się że znikł artykuł o kolejnej tragicznej śmierci nastolatka, ale widocznie było to na ...
- niepokorny - Wesołych Świąt!
Nie wiem o co chodzi, ale gdyby była, to komentarza powyżej raczej by nie było...
- Admin iledzisiaj.pl - Wesołych Świąt!
Myślałem naiwnie że na tym portalu nie ma cenzury pitiful!
- niepokorny - Wiedeński Koncert Noworoczny w Pałacu Potockich.
Włodarze naszego miasta powinni postawić w centrum, obok pomnika z wroną, rurę na której randomowi p...
- instruktor_seksu - Wiedeński Koncert Noworoczny w Pałacu Potockich.
Bez komentarza!
- malina1986
Śledziowa zapiekanka |
Małgorzata Tokarska | |||
sobota, 22 grudnia 2012 19:46 | |||
Składniki:
Jak zrobić zapiekankę ze śledzia?
Jeżeli mamy solone filety śledzia moczymy je w wodzie przez 2 godz, co godzinę należy wymieniać wodę. Nastepnie odłożyć odsaczone śledzie do chłodnego miejsca np. do lodówki na ok. godz, potem moczyć w mleku przez ok. 1,5 godz. Po odsączeniu filetów pokroić je na 3 części.
Przepis przygotowała Małgorzata Tokarska - nauczyciel gastronomii w Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych w Radzyniu Podlaskim
|