
Komentarze
- Pracuj w UM
Burmiś nie podał ile kasy daje?
- panter - Ponad 3,5 mln zł z Funduszy Europejskich dla Radzy...
Czas na modernizację stadionu miejskiego w Radzyniu Podlaskim. Zadaszoną główną trybunę wraz z sztuc...
- sportek - Bezpiecznie na wsi mamy – upadkom zapobiegamy
O upadkach związanych z rolnictwem to najlepiej wiedzą na górze już od 35 lat. A czy zapobiegamy upa...
- kinga75 - Miasto złożyło wnioski o dofinansowanie budowy par...
O swoje latorośle to się nie martwię. https://demotywatory.pl/5317029/Chyba-kazdy-pracodawca-ma-nadz...
- pioter - Miasto złożyło wnioski o dofinansowanie budowy par...
Z tymi częściami rowerowymi, to się tak @pioter nie rozpędzaj, bo póki co, to nie wiadomo czym twój ...
- HT
Ciasto cytrynowe |
| Anna Kowalczyk | |||
| piątek, 03 lipca 2009 01:11 | |||
SKŁADNIKI 8 paczek herbatników WYKONANIE Ugotować budyń z 1/2 l mleka, do gorącego dodać galaretkę cytrynową i dobrze wymieszać, ostudzić. Zimny budyń rozkręcić z margaryną i na koniec dodać sok wyciśnięty z 1 cytryny. MASA 2 masa krówkowa rozkręcona z 1/2 kostki margaryny Kasia MASA 3 Ubić 1/2 l śmietanki 30% z 2 opakowaniami śmietanfix i 1 łyżeczką cukru pudru. Na koniec dodać 1 łyżkę rozpuszczonej w 1/5 szkl gorącej wody żelatyny(żelatyna powinna lekko tężeć). PRZEKŁADANIE: herbatniki - masa cytrynowa - herbatniki - masa krówkowa - herbatniki - bita śmietana. Ciasto można posypać startą czekoladą.
|


