Komentarze
- Spotkajmy się nad Białką 2025!
Może niech przy okazji zarządzający wykonawcami robót na ul. Partyzantów weźmie udział w tej akcji. ...
- epemil190 - Mamy 160 tysięcy na program Senior+
gdzie powołano spółkę która podobne pieniążki przytuliła dla grupy 15 seniorów,a pozostałe stowarzys...
- FOX58 - Oszust zatrzymany przez kryminalnych, gdy przejech...
pokłosie burdelu na wschodzie -dzwonią ukraińcy z kraju który nie funkcjonuje. Inaczej by to czyścil...
- winiek - Pozytywna ocena formalna „Szwajcara”
Myślę że to odpowiedni moment, aby uzyskać środki na budowę takiego centrum. Środki zarówno krajowe ...
- eSPe - Pozytywna ocena formalna „Szwajcara”
Czy tu chodzi o to że Szwajcarzy chcą nam dać duże pieniądze za darmo? Na jakich warunkach i ile ? B...
- kinga75
Dzień piętnasty. Chwilę odsapniemy |
Mariusz Szczygieł | |||
środa, 25 czerwca 2014 23:22 | |||
Francja nie mogła dać sobie rady z 10 zawodnikami Ekwadoru, a Bośnia i Hercegowina przejechała się po Iranie. No coś podobnego... Dzisiaj w naszej Loży Typerów jeden gość - Szef wszystkich Szefów w firmie Media System - Robert Bukowski. Robert to człek czasem zamyślony, często zarobiony, zawsze konkretny. To niesamowite, ale nie widziałem go nigdy zdenerwowanego! Kiedy zapytałem go o współpracę przy Mundialu, przed powiedzieniem TAK, zastanawiał się 3 sekundy. - Łubu dubu, łubu dubu, niech żyje nam prezes naszego klubu! Niech żyje nam! Typujemy USA to mocna drużyna, ale Niemcy nie potrafią przegrywad. Mecz może nie byd zbyt wysokim Portugalia – Ghana 2 : 2 Ghana to bardzo mocna drużyna i pokazała klasę w meczu z Niemcami, ale Portugalia będzie walczyła Korea – Belgia 1 : 3 Koreaoczycy lubią biegad po boisku i pewnie jedną bramkę wybiegają. Belgowie to poukładana Algeria – Rosja 1 : 2 Zdecydowanie zwycięży Rosja, aczkolwiek Algieria nie podda się bez walki. Rosjanie mają nakazane Tradycyjnie, 3 pytania do naszego gościa I nagroda w naszej zabawie? Piłka Mistrzostw Świata w Brazylii. Oryginalna Adidas Brazuca. II nagroda w naszym typerze? Gra 2014 FIFA World Cup Brazil na PS3 Nagroda za III miejsce? Kontroler do gier Tym samym wyczerpaliśmy pulę pytań :) Spotykamy się 28 czerwca w fazie pucharowej. A tymczasem... Poznajcie cały zespół firmy Media System. No i oczywiście typujcie!
|
Komentarze