Komentarze
- Radzyńskie sensacje i żarty na Prima Aprilis!
to dobry pomysł -należałoby przebadać nim poniektóre urzędy. tam to by się dopiero znalazły anomalie...
- emenemsik - Chirurgia wraca do szpitala
Była chirurgia,chirurdzy ratowali zdrowie i życie wielu chorych. W pewnym momencie coś się załamało....
- niepokorny - Dobry miesiąc!
Zbieżność dat przypadkowa. Prawda?
- pioter - Fundusz szwajcarski: #3 EkoMobilny Radzyń – zrówno...
Uf, całe szczęście że to prima aprilis!!!
- svk - Fundusz szwajcarski: #3 EkoMobilny Radzyń – zrówno...
Czas na modernizację stadionu miejskiego w Radzyniu Podlaskim!!! Zadaszoną główną trybunę wraz z szt...
- sportek
Zawody w piłkę siatkową o Puchar Wójta gminy Radzyń |
poniedziałek, 19 marca 2012 09:00 | |||
Do udziału w zawodach zgłosiło się 11 drużyn, które z wielkim zaangażowaniem walczyły o wyjście z grupy i zajęcie jak najwyższego miejsca. - Dziękuję i gratuluję wszystkim, którzy wzięli udział w tym turnieju. Przyznam, że nie spodziewałem się tak dużego zainteresowania. Wygrać mogła tylko jedna drużyna, ale samo uczestnictwo uważam za wielki sukces. Takiego finału chyba jeszcze nie było, do ostatniej chwili nie było wiadomo, która z drużyn zwycięży – mówił wójt gminy Wiesław Mazurek. Wszystkie drużyny biorące udział w turnieju otrzymały pamiątkowe dyplomy, zaś zwycięskie drużyny puchary, ufundowane przez wójta gminy Radzyń. GRUPA A 1. Białka Juniorzy 2 - 4 - 4 - 2 2. Biała 2 - 4 - 3 - 2 3. Ustrzesz 2 - 1 - 1 - 4 GRUPA B 1. Paszki Duże 3 - 7 - 6 - 2 2. Zbulitów 3 - 7 - 5 - 2 3. Urząd Gminy Radzyń 3 - 3 - 3 - 4 4. Białka dziewczyny 3 - 0 - 0 - 6 GRUPA C 1. Płudy 3 - 8 - 6 - 1 2. Białka 3 - 6 - 5 - 3 3. Adamki 3 - 1 - 1 - 6 4. Żabików 3 - 0 - 0 - 6 Zwycięzcy I miejsce – Białka Juniorzy II miejsce – Płudy III miejsce – Zbulitów
|
Komentarze
to jest to dla mnie śmieszne
chyba turnieje, zawody, mecze są po to aby na podium stały 3 najlepsze drużyny, a nie najlepsza i dwie średnie. Pomyślcie, czy nie mam racji
Zasłużenie wygrała drużyna BIAŁKA JUNIORZY.
To że mieli w druga niedzielę 3 nowych i doswiadczonych zawodników to tylko ich sprawa. Przecież każdy mógł wziąć kogoś nowego.Kazdy z druzyny juniorów dał z siebie wszystko i widać rezultaty.Brawo panowie!