Już niedługo
Zobacz wszystkie
Reklama

Komentarze
- Odszkodowania za grunty pod drogi
"z pustego i Salomon nie naleje"
- niepokorny - Odszkodowania za grunty pod drogi
To po kolei. Wszystko co jest własnością Miasta jest jego dobrem, a w zasadzie jego mieszkańców. Tak...
- Admin iledzisiaj.pl - Zielony balkon – Twoja oaza w mieście!
https://radzyn.24wspolnota.pl/informacje-radzynskie/komu-przeszkadzaja-flagi-unii-i-wegier-na-urzedz...
- pioter - Odszkodowania za grunty pod drogi
To ciekawe co Pan pisze, Miasto nie musi pozbywać się swoich dóbr o ile to są faktycznie dobra i o i...
- Kamx - Odszkodowania za grunty pod drogi
O tych mieszkanianiach komunalnych napiszę słów kilka. Bo podobno coś tam po cichu zrobiliśmy jako R...
- Admin iledzisiaj.pl
Do piątku wolne |
Zbigniew Smółko | |||
środa, 30 czerwca 2021 07:00 | |||
W buty mógłbym sobie powyższe wsadzić, gdyby Muller wykorzystał "sam na sam" w końcówce... XXX Miło, kibicowałem Ukrainie i wymęczyła zwycięstwo nad Szwedami. As kier oczywisty, na twitterze tylko Gary Lineker twierdzi, że nie. W ćwierćfinale z Anglikami sobie raczej nie poradzą, ale i tak zrobili dużo. Strasznie wyrównana ta piłka reprezentacyjna jest. XXX Ciekawostka: z ośmiu ćwierćfinałowiczów sprzed pięciu lat, teraz dalej gra tylko dwóch: Belgia i Włochy. XXX Na facebooku czytam, że trener Mikołaj Raczyński szuka asystenta do pracy w Orlętach. Tylu mądrych, tylu ekspertów... Malkontent, reflektowałbyś? Bo ja to nie, ja to nawet Francja – Szwajcaria nie potrafiłem wytypować, nawet 10 minut przed końcem nie potrafiłem...
|