Radzyń Podlaski - Nasze miasto z dobrej strony! Mamy 19 lipca 2024 imieniny: Alfred, Wincenty, Włodzisław

OPINIE 13/2010

Monika Dudzik   
poniedziałek, 29 listopada 2010 08:40

OPINIE 13/2010Drodzy Czytelnicy!

Przed nami jeszcze tylko kilka dni i będzie już wiadome, kto obejmie urząd burmistrza Radzynia. W tym numerze przedstawiamy garść wyborczych statystyk, podsumowań i oficjalnych wyników. Prezentujemy też relację z debaty kandydatów na burmistrza Witolda Kowalczyka i Jerzego Rębka, która odbyła się w niedzielę.

Polecamy Waszej uwadze także artykuł o pewnej młodej kobiecie, która wyszła niedawno z więzienia i chce walczyć o oczyszczenie jej nazwiska z zarzutów, ponieważ – jak twierdzi – została skazana niesłusznie.

Tradycyjnie przypominamy o naszym świątecznym konkursie, w którym do wygrania jest telewizor. W następnym numerze naszego tygodnika – w ramach prezentu na Mikołajki – wydrukujemy wszystkie dotychczasowe kupony konkursowe. Będzie to jedyna okazja, aby uzupełnić braki. W kolejnych wydaniach dołączać będziemy blankiety, na których wpiszecie swoje dane – imię, nazwisko i telefon kontaktowy. Z takim kompletem (kupony plus blankiet) trzeba przyjść na losowanie nagrody, które – przypominamy – już 17 grudnia!

 

Redaktor Naczelna

Monika Dudzik

 

Komentarze  

 
#21 DO ANONIMATosiek 2010-11-29 19:37
STARY!!! DLACZEGO MI PSUJESZ ZABAWĘ???
 
 
#22 Do anonimaadwersarz 2010-11-29 19:54
Używa Pan obraźliwych określeń. Nikt mnie do niczego nie wynajął, a w odróżnieniu od Pana, ja podpisuję się nazwiskiem pod swoimi komentarzami. Prawie 400 wyborcom, którzy na mnie głosowali podziękowałem już publicznie. Nie używa Pan żadnych argumentów na poparcie swoich śmiałych twierdzeń. Znam bardzo wielu kibiców, którzy nie tylko mi darowali różne sprawy, ale również udzielili poparcia. Panu już dziękuję. M. Tracz
 
 
#23 RE: OPINIE 13/2010megi 2010-11-29 20:20
Ludzie co wy tu za bzdury piszecie-każdy powinien wiedziec kiedy ze sceny zejsc jak spiewa MARKOWSKI-a P.KOWALCZYK to juz prehistoria :D
 
 
#24 Do TośkaMar Pol 2010-11-29 20:44
Tośiek !!!
Pamiętaj - w niedzielę spotkanie ze szwagrem.
Oczywiście zagłosujesz na P. Rębka po spokojnym przemyśleniu.
 
 
#25 DO MAR POLTosiek 2010-11-29 20:56
PAMIĘTAM, PAMIĘTAM ... W NIEDZIELĘ SPOTKANIE Z TWOIM SZWAGREM I NIE GŁOSOWAĆ NA P. RĘBKA. WSZYSTKO JASNE!!!
 
 
#26 wspólnota...cogito 2010-11-29 22:21
zrobiła profesjonalną debatę - dzięki, a TUBA zw. Opinie musi się dużo nauczyć :-)
powodzenia
 
 
#27 pytanie...M21 2010-11-30 00:29
a co nieprofesjonalnego było w debacie Opinii?
 
 
#28 Stronnicze OPINIEjanek 2010-11-30 09:36
Oczywiście, że OPINIE są stronnicze. To gazeta Kowalczyka, a niezależna WSPÓLNOTA jest zależna tylko od Rębka i Orzechowskiego. Jak Rębek zostanie burmistrzem Orzechowski wystartuje do Sejmu. Zgadnijcie na czyje miejsce i z jakiej tym razem partii? :lol:
 

Zaloguj się, aby dodać komentarz. Nie masz jeszcze swojego konta? Zarejestruj się.