
Komentarze
- Obchody Narodowego Święta Niepodległości 2025
Dzięki, Mar Pol Szczęść Boże
- zimny - Obchody Narodowego Święta Niepodległości 2025
Polsko - Ojczyzno moja … Urzekła mnie Twoja historia, Polsko - Ojczyzno moja, Ojczyzno kochana Urzek...
- Mar Pol - Ponad 3,5 mln zł z Funduszy Europejskich dla Radzy...
money makes this world go round money makes that people smile money makes some people fight money ma...
- niepokorny - Pracuj w UM
Burmiś nie podał ile kasy daje?
- panter - Ponad 3,5 mln zł z Funduszy Europejskich dla Radzy...
Czas na modernizację stadionu miejskiego w Radzyniu Podlaskim. Zadaszoną główną trybunę wraz z sztuc...
- sportek
Kokosowe szaszłyki |
| Inka | |||
| piątek, 11 grudnia 2009 14:38 | |||
1 ŁYŻKA PRZYPRAWA DO ZUP 2 FILETY Z KURCZAKA (400 G) 3 ŁYŻKI KECZUPU 2 ŁYŻKI OLEJU 1 ŁYŻKA SOKU Z CYTRYNY 1 ŁYŻKA MIODU 1 ŁYŻKA WIÓRKÓW KOKOSOWYCH SÓL, PIEPRZ
Filety pokroić wzdłuż w cienkie paski, delikatnie oprószyć solą i pieprzem. Keczup połączyć z olejem, sokiem z cytryny i miodem. Paski mięsa włożyć do marynaty na około 3 godziny, następnie nadziewać dekoracyjnie na patyki. Smażyć przez około 10 minut, smarując marynatą. Przed końcem pieczenia posypać wiórkami kokosowymi. Podawać z sosem majonezowym. Przepis na 4 porcje. Wartość energetyczna: 1 porcja ok. 199 kcal
|


