
Komentarze
- Polak, Węgier, Dwa bratanki
być może nie wszystkim pasuje suwerenna współpraca narodów i pokój na świecie
- niepokorny - Z ponad 3 promilami w organizmie przyjechał na sta...
kary za prowadzenie pod wpływem powinny być 3 razy większe.
- winiek - Polak, Węgier, Dwa bratanki
Dobre, popieram w całej rozciągłości
- Jasio - Polak, Węgier, Dwa bratanki
na hasło "Radzyń Podlaski" wszystkim, nawet największym przywódcom tego świata świata ciarki przecho...
- malina1986 - Polak, Węgier, Dwa bratanki
Z pełnym zrozumieniem oraz wzajemnością. Pokorny.
- akotyla
Kurczak po chińsku |
Anna Matysiak | |||
poniedziałek, 10 lutego 2014 21:34 | |||
2 kg kurczaka lub udek podzielić, posypać przyprawą do kurczaka, Vegetą i majerankiem- odstawić w chłodne miejsce na noc. Następnie podsmażyć na złoty kolor i ułożyć w naczyniu żaroodpornym. 5 cebul 30 dkg pieczarek 1 średni seler Składniki podsmażyć i wyłożyć na porcje drobiu Sos: 3 łyżki cukru 3 łyżki magii 3 łyżki wody 2 łyżki octu 1 mała puszka koncentratu pomidorowego Sos zagotować i polać nim kurczaka z warzywami, lekko wymieszać. Piec w piekarniku ok. 60 min.
|