
Komentarze
- Spacer po Radzyniu, jakiego nie znasz!
Swego czasu coś mówiono o podziemnych korytarzach wychodzących z pałacu. To jakaś bajka czy tajemnic...
- niepokorny - Fundusz szwajcarski: #6 Zielona Transformacja Radz...
Czas na modernizację stadionu miejskiego w Radzyniu Podlaskim!!! Zadaszoną główną trybunę wraz z szt...
- sportek - Świąteczne życzenia Burmistrza Jakuba Jakubowskieg...
Otrzeźwienie na szczęście przyszło po 9 latach rządów dawnego zespołu. Wesołych Świąt Radzyniacy!
- paznokieć - Świąteczne życzenia Burmistrza Jakuba Jakubowskieg...
Masz taki świąteczny odlot? To są prawdziwe życzenia uśmiechniętych. Ciesz się szybko swoim idolem d...
- zimny - Świąteczne życzenia Burmistrza Jakuba Jakubowskieg...
Nareszcie staje sie w mieście normalnie, brawo. bur=MISTRZ i tak trzymać. bardzo podoba mi się ten k...
- Bycy
Kurczak po chińsku |
Anna Matysiak | |||
poniedziałek, 10 lutego 2014 22:34 | |||
2 kg kurczaka lub udek podzielić, posypać przyprawą do kurczaka, Vegetą i majerankiem- odstawić w chłodne miejsce na noc. Następnie podsmażyć na złoty kolor i ułożyć w naczyniu żaroodpornym. 5 cebul 30 dkg pieczarek 1 średni seler Składniki podsmażyć i wyłożyć na porcje drobiu Sos: 3 łyżki cukru 3 łyżki magii 3 łyżki wody 2 łyżki octu 1 mała puszka koncentratu pomidorowego Sos zagotować i polać nim kurczaka z warzywami, lekko wymieszać. Piec w piekarniku ok. 60 min.
|