Komentarze
- Informacja dla Mieszkańców dotycząca aktualizacji ...
Chciałbym się zapytać, czy mieszkańcy,miasto, partycypuje w zyskach ze sprzedaży posegregowanego pla...
- eSPe - Mamy rekord, jakiego nie było!
a tak pomyśleć ile to by było gdyby "zimny" nie zadał sobie pytań a kinga75 nie odkryła tego co odkr...
- yzzum - Zebraliśmy ponad 80 tysięcy złotych!
Inteligentna inaczej. Pamiętaj, aby gdy będziesz w potrzebie, oznajmić, że ani ty, ani twoja rodzina...
- eSPe - Zebraliśmy ponad 80 tysięcy złotych!
Brawo ! Mamy wielkie serca ! Starczy na ratowanie życia! Starczy na etaty Orkiestry! Starczy na alko...
- kinga75 - 33 Finał WOŚP w Radzyniu. Co będzie się działo?
Nie daję na Owsiaka, bo zadaję sobie pytania. Po pierwsze, jakie to dobre wartości przynosi dzieciom...
- zimny
Kurczak po chińsku |
Anna Matysiak | |||
poniedziałek, 10 lutego 2014 21:34 | |||
2 kg kurczaka lub udek podzielić, posypać przyprawą do kurczaka, Vegetą i majerankiem- odstawić w chłodne miejsce na noc. Następnie podsmażyć na złoty kolor i ułożyć w naczyniu żaroodpornym. 5 cebul 30 dkg pieczarek 1 średni seler Składniki podsmażyć i wyłożyć na porcje drobiu Sos: 3 łyżki cukru 3 łyżki magii 3 łyżki wody 2 łyżki octu 1 mała puszka koncentratu pomidorowego Sos zagotować i polać nim kurczaka z warzywami, lekko wymieszać. Piec w piekarniku ok. 60 min.
|