
Komentarze
- Obchody Narodowego Święta Niepodległości 2025
Dzięki, Mar Pol Szczęść Boże
- zimny - Obchody Narodowego Święta Niepodległości 2025
Polsko - Ojczyzno moja … Urzekła mnie Twoja historia, Polsko - Ojczyzno moja, Ojczyzno kochana Urzek...
- Mar Pol - Ponad 3,5 mln zł z Funduszy Europejskich dla Radzy...
money makes this world go round money makes that people smile money makes some people fight money ma...
- niepokorny - Pracuj w UM
Burmiś nie podał ile kasy daje?
- panter - Ponad 3,5 mln zł z Funduszy Europejskich dla Radzy...
Czas na modernizację stadionu miejskiego w Radzyniu Podlaskim. Zadaszoną główną trybunę wraz z sztuc...
- sportek
Kurczak po chińsku |
| Anna Matysiak | |||
| poniedziałek, 10 lutego 2014 22:34 | |||
2 kg kurczaka lub udek podzielić, posypać przyprawą do kurczaka, Vegetą i majerankiem- odstawić w chłodne miejsce na noc. Następnie podsmażyć na złoty kolor i ułożyć w naczyniu żaroodpornym. 5 cebul 30 dkg pieczarek 1 średni seler Składniki podsmażyć i wyłożyć na porcje drobiu Sos: 3 łyżki cukru 3 łyżki magii 3 łyżki wody 2 łyżki octu 1 mała puszka koncentratu pomidorowego Sos zagotować i polać nim kurczaka z warzywami, lekko wymieszać. Piec w piekarniku ok. 60 min.
|

