
Komentarze
- Co z remontami ulic Warszawskiej, Wyszyńskiego i C...
Już w połowie roku 2024 sugerowałem, że ulicy Chomiczewskiego firma nie rozpocznie ani w 24, ani naw...
- eSPe - Konferencja Pamięć jest naszym obowiązkiem
https://wydarzenia.interia.pl/bliski-wschod/news-dom-jako-bron-13-pieter,nId,22161281 interes się kr...
- pioter - Konferencja Pamięć jest naszym obowiązkiem
Dobrze że można mówić co się naprawdę myśli bo nie na wszystkich portalach tak jest . Dziękuję admin...
- kinga75 - Opłaty za śmieci muszą się równać z kosztami
Z jednej strony masz rację, ale z drugiej strony taki tryb prowadzi do wielu problemów ze zdrowiem. ...
- for_sale - Opłaty za śmieci muszą się równać z kosztami
Komu chce się ślęczeć nad garami? Kupi sobie taki singiel gotowe żarcia i macie wzrosty we wszystkim...
- pioter
Kurczak po chińsku |
Anna Matysiak | |||
poniedziałek, 10 lutego 2014 22:34 | |||
2 kg kurczaka lub udek podzielić, posypać przyprawą do kurczaka, Vegetą i majerankiem- odstawić w chłodne miejsce na noc. Następnie podsmażyć na złoty kolor i ułożyć w naczyniu żaroodpornym. 5 cebul 30 dkg pieczarek 1 średni seler Składniki podsmażyć i wyłożyć na porcje drobiu Sos: 3 łyżki cukru 3 łyżki magii 3 łyżki wody 2 łyżki octu 1 mała puszka koncentratu pomidorowego Sos zagotować i polać nim kurczaka z warzywami, lekko wymieszać. Piec w piekarniku ok. 60 min.
|