Komentarze
- W niedziele po kościele. Lekcja wdzięczności i pok...
Jest powiedzenie: "człowiek wart jest nie tyle ile ma dóbr materialnych czy tyle jak jest mocny lub ...
- niepokorny - Organika – wernisaż
Gdzie ta wystawa i do kiedy ?
- niepokorny - Przemówienie Burmistrza Jakuba Jakubowskiego z oka...
więc wracaj, gdzie twoje korzenie.
- zimny - Przemówienie Burmistrza Jakuba Jakubowskiego z oka...
Naprawdę?. Ulica Między Bogiem a Prawdą. Na tej ulicy jest siedziba Proboszcza i Prokuratora można w...
- pioter - Przemówienie Burmistrza Jakuba Jakubowskiego z oka...
Bywało. Dawno temu. Obecny burmistrz nie potrzebuje pomocy w napisaniu przemówienia. Dementuję stano...
- akotyla
Liga typerów - Dzień czwarty |
Zbigniew Smółko & Michał Szczygielski | |||
poniedziałek, 11 czerwca 2012 11:19 | |||
Emocje coraz większe, praktycznie już wszyscy gracze pokazali karty. Dzisiaj przekonamy się, jak przygotowani na imprezę stawili się jej współgospodarze z Ukrainy, waleczni jak zwykle Szwedzi oraz Francuzi i Anglicy. Szczególnie po drugiej parze spodziewam się stworzenia świetnego widowiska i kilku efektownych bramek. Na żadne rozstrzygnięcie w tym meczu nie postawiłbym złamanego grosza. Zresztą jaka różnica kto tam wygra… Dzisiaj naszym ekspertem jest znakomity gość: Damian Panek. Damian to żywa legenda klubu, rekordzista pod względem liczby zdobytych bramek, lider drużyny, po zakończeniu kariery zawodniczej trener grup młodzieżowych. Zdaniem niektórych doskonały materiał na szkoleniowca pierwszej drużyny „biało – zielonych”. O piłce wie dużo, inteligentny facet, wszyscy go szanują. Czemu by nie? Byłaby w tym jakaś logika… Tako rzecze Panek: Anglia – Francja 0:1 Ukraina – Szwecja 1:0 Gospodarzom zawsze pomagają ściany. Minimalnie lepsza okaże się Ukraina niesiona dopingiem publiczności. My nie wygraliśmy, zatem niech uda się chociaż sąsiadom i współorganizatorom turnieju. Trzy szybkie do „Pancura”: 1) Dla Orląt strzeliłeś w ciągu kilku lat ponad sto goli. Chyba sam przyznasz – przyszłe pokolenia radzyńskich grajków chyba jeszcze długo będą za „krótkie”, żeby zbliżyć się do tego wyczynu… W tej mierze najważniejszą kwestią jest liczba sezonów spędzonych w Orlętach. Trzeba pamiętać, że grałem w tej drużynie aż dziewięć lat, dlatego miałem szanse strzelić trochę tych goli. Obecnie zawodnicy grają tu najczęściej przez dwa, góra trzy sezony, jest spora rotacja. Myślę jednak, że spore szanse na pobicie mojego wyniku ma Paweł Pliszka, który występuje w Orlętach od zawsze. Jego wymieniłbym w pierwszej kolejności. 2) Już od dawna nie myślisz o graniu w piłkę, ale… gdy tak patrzysz np. na poziom czwartej ligi, nie korci, żeby jeszcze spróbować? Nie wierzę, że tak zupełnie nie dałbyś sobie rady np. w Orionie Niedrzwica albo Janowiance… Kot Regina: dwa remisy! Mariusz Szczygieł - Już śni mi się "Tako rzecze...". Dzisiaj wygra Francja 3:1, no i Szwecja 2:0. Zbyszek Smółko – Ukraina – Szwecja 1-1, Anglia – Francja 1-4.
|
Komentarze
@oski.
ILEDZISIAJ zrezygnowało z tego systemu brakowego już całkiem ;)
A 2 punkty za co? Toto nie zostało zaznaczone. Nie ma błędu. Pozdro