Już niedługo
Zobacz wszystkie
Reklama

Komentarze
- Z czego składa się opłata za śmieci
dawno temu jak wprowadzano segregację odpadów zapewniano że owszem to dodatkowa praca dla kazdego z ...
- winiek8 - Z czego składa się opłata za śmieci
mysle ze ten artykul( ni z gruszki ni z pietruszki) ma nas radzyniakow przygotowac na kolejna podwyz...
- daisy62 - Z czego składa się opłata za śmieci
Tych podwyżek śmieciowych ludzie wam nie zapomną! Zapłacimy je z nawiązką podczas wyborów! Pozdrawia...
- ardor - W Radzyniu Podlaskim powstał Różowy Patrol Gliss
Nie zaleca się mammografii a badanie organoleptyczne, im częściej tym lepiej.
- pioter - W Radzyniu Podlaskim powstał Różowy Patrol Gliss
Czy zaleca się mammografię jako dobry sposób profilaktyki bo niektórzy wręcz mówią że pobudza powsta...
- kinga75
Uczniowie ZSP na targach EuroGastro 2015 |
Michał Maliszewski | |||
środa, 01 kwietnia 2015 08:00 | |||
Opiekunami grupy uczestniczącej w targach byli nauczyciele praktycznej nauki zawodu: Agnieszka Śledź, Elżbieta Stasiowska i Jacek Michalak. Jest to największe wydarzenie targowe w Polsce dedykowane branży gastronomicznej. Ideą targów EuroGastro jest przedstawienie różnorodnej oferty produktów, usług i rozwiązań dla gastronomii. Uczestniczą w nich przedstawiciele wiodących firm branżowych z Polski i z zagranicy, właściciele i menadżerowie restauracji, kawiarni, firm cateringowych, lodziarni i cukierni, dystrybutorzy produktów i usług dla gastronomii, kucharze i szefowie kuchni. Ponadto w tegorocznych targach uczestniczyli także znani z ekranów telewizyjnych mistrzowie kulinarni np.: Robert Sowa, Kurt Scheller, Pascal Brodnicki, Grzegorz Łapanowski, Teo Vafidis, Artur Świerżewski i wielu innych, z którymi uczniom ZSP udało się spotkać. Targi EuroGastro dały młodzieży możliwość spotkania się oraz konsultacji z doświadczonymi i uznanymi osobowościami z branży. Jednocześnie jest to szansa na poznanie nowych przepisów, odkrywanie smaków i nowatorskich połączeń produktów, a więc poszerzanie wiedzy jak tworzyć coraz smaczniejsze i piękniejsze potrawy. Targi są także okazją do poszukiwania kulinarnych inspiracji oraz poznania aktualnych trendów i kierunków rozwoju branży. Wydarzenie to odbyło się pod Honorowym Patronatem Janusza Piechocińskiego - Wiceprezesa Rady Ministrów i Ministra Gospodarki. Warning: No images in given directory. Please check the directory!
|