Już niedługo
Reklama

Komentarze
- Obchody Narodowego Święta Niepodległości 2025
Polsko - Ojczyzno moja … Urzekła mnie Twoja historia, Polsko - Ojczyzno moja, Ojczyzno kochana Urzek...
- Mar Pol - Ponad 3,5 mln zł z Funduszy Europejskich dla Radzy...
money makes this world go round money makes that people smile money makes some people fight money ma...
- niepokorny - Pracuj w UM
Burmiś nie podał ile kasy daje?
- panter - Ponad 3,5 mln zł z Funduszy Europejskich dla Radzy...
Czas na modernizację stadionu miejskiego w Radzyniu Podlaskim. Zadaszoną główną trybunę wraz z sztuc...
- sportek - Bezpiecznie na wsi mamy – upadkom zapobiegamy
O upadkach związanych z rolnictwem to najlepiej wiedzą na górze już od 35 lat. A czy zapobiegamy upa...
- kinga75
Małyszyn |
| Pielgrzymka 2023 | |||
| poniedziałek, 07 sierpnia 2023 20:00 | |||
Kolejny dzień za nimi. Dzisiaj śpią w Małyszynie. W naszym okienku gościmy dzisiaj dwie pątniczki. Opowiedzą, co urzekło je w pielgrzymowaniu. Dzień był OK. Nie padało aż do... 20 z minutami. Siedzą teraz w namiotach, a deszcz siąpi z góry. Noc niestety nie będzie pod gwiazdami... Po drodze była Iłża i jak co roku przepyszny obiad. Takie miejsca pamięta się doskonale, bo im bliżej Jasnej Góry tym rzadziej będą podejmowani obiadem. Wiecie, tych grup i pielgrzymek u celu jest tyle, że cieżko byłoby ich wszystkich obdzielić. Dzisiaj odwiedził ich rektor seminarium, ale dzień odwiedzin tak naprawdę będzie jutro. Będzie nasz dziekan i... o tym napiszemy jutro :) Chwila wytchnienia na trasie. Foto: Diecezja Siedlecka
|
_1760623754.jpg)