Komentarze
- Chirurgia wraca do szpitala
tylko lewak mógł coś takiego napisać, uwaga cytat:"Piotrusiu dziecko prawicy". Jeszcze takie oto gup...
- pioter - Chirurgia wraca do szpitala
Nie jestem lewakiem a tym bardziej prawakiem - czy jakoś tak się zwiecie. Szpital, to też firma. Jed...
- eSPe - Chirurgia wraca do szpitala
espusiu coś zacytuję i pogrubię oki? Ciekawe czy będzieśz wiedział kogo cytuję a pogrubię kto ma daw...
- pioter - Chirurgia wraca do szpitala
myślisz że wystarczy dać mu różaniec,a wybitny fachowiec natychmiast stawi się w takim zaścianku jak...
- eSPe - Chirurgia wraca do szpitala
Właśnie tak. Aby sprostać unijnym wartościom czytaj normom trzeba nam aby państwo pomagało w budowie...
- pioter
Liga typerów - dzień szesnasty |
Zbigniew Smółko | |||
piątek, 25 czerwca 2010 23:00 | |||
Mundial zmęczonych piłkarzy
Na wstępie muszę powiedzieć o jednej rzeczy, która mnie nurtuje. Ubolewam nad tym, że zawodnicy będący gwiazdami w swoich ligach, tacy jak np. Messi czy Rooney, zawodzą na Mundialu. Nie ma co się jednak dziwić, ponieważ ci piłkarze nie mają już sił po morderczych sezonach ligowych. Tracą na tym wszyscy, a najbardziej kibice. Sądzę, że FIFA powinna coś z tym zrobić, bo w końcu to Mundial jest największą imprezą piłkarską. Jeśli chodzi zaś o pierwsze mecze drugiej rundy, obstawiam w nich zwycięstwa Urugwaju i USA. Urugwajczycy będą musieli się bardzo napracować na sukces, ale myślę, że po ciężkim boju zwyciężą Koreańczyków 2:1. Jeszcze bardziej wyrównane powinno być spotkanie Ghany z USA, ponieważ obie ekipy prezentują dość zbliżony poziom. Na tyle zbliżony, że o awansie Amerykanów przesądzi dogrywka. Obstawiam 1:1 po 90 minutach i triumf USA 2:1 po dogrywce. Edmund Koperwas
|
Komentarze