Komentarze
- Spacer po Radzyniu, jakiego nie znasz!
Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź
- niepokorny - Spacer po Radzyniu, jakiego nie znasz!
Ile masz lat, że jeszcze wierzysz w bajki? Podziemia wokół pałacu były niczym innym, jak sposobem od...
- kurka wodna - Spacer po Radzyniu, jakiego nie znasz!
Swego czasu coś mówiono o podziemnych korytarzach wychodzących z pałacu. To jakaś bajka czy tajemnic...
- niepokorny - Fundusz szwajcarski: #6 Zielona Transformacja Radz...
Czas na modernizację stadionu miejskiego w Radzyniu Podlaskim!!! Zadaszoną główną trybunę wraz z szt...
- sportek - Świąteczne życzenia Burmistrza Jakuba Jakubowskieg...
Otrzeźwienie na szczęście przyszło po 9 latach rządów dawnego zespołu. Wesołych Świąt Radzyniacy!
- paznokieć
Liga typerów - dzień czternasty |
Zbigniew Smółko | |||
środa, 23 czerwca 2010 20:59 | |||
Masa goli dla Orląt, lider na boisku i poza nim, zadatki na dobrego trenera. Ladies and Gentlemen, Mesdames et Messieurs, Damy i Gospoda, Szanowni Państwo: Damian Panek! Co z tą Europą? Generalnie rzecz ujmując, jestem bardzo zaskoczony słabą postawą drużyn z Europy na tym Mundialu. Mimo wszystko będę im jednak dzisiaj kibicował, dlatego też stawiam na minimalne zwycięstwo Danii w meczu z Japonią. Obawiam się, że Japończycy są w stanie sprawić niespodziankę w tym spotkaniu, ale mam nadzieję, że to Dania okaże się lepsza. Kamerun – Holandia? Spodziewam się remisu, bo punkt urządza Holendrów i spokojnie im wystarczy do awansu. Jeśli chodzi zaś o mecze drugiej grupy, zdecydowanie kibicuję Włochom, bo to moja ulubiona ekipa. Bardzo nie chciałbym, żeby „Azzuri” odpadli z turnieju, liczę na ich minimalne zwycięstwo w starciu ze Słowacją. Zdecydowanym pewniakiem do pierwszego miejsca i awansu jest jednak w tej grupie Paragwaj, który powinien jutro spokojnie wygrać z Nową Zelandią. Krótko mówiąc – Włosi i Dania „do przodu”, choć niewysoko, Paragwaj wygrywa zdecydowanie, Holandia dzieli się punktami z Kamerunem. Damian Panek
|