Komentarze
- Przed pałacem stanęła rozświetlona kareta
Dziękowanie przez mieszkańców Radzynia, czyli właścicieli PECu za ufundowanie karocy jest takim samy...
- Paolo Borsellino - Od 2 stycznia pojedziemy PKS-em na pociąg!
znoszą ofiary dziękczynne
- zimny - Od 2 stycznia pojedziemy PKS-em na pociąg!
mam rozumiec że mieszkańcy radzynia w związku z projektem uruchomienia komunikacj podmiejskiej do pk...
- winiek8 - Za nami Radzyński Jarmark Bożonarodzeniowy połączo...
Świąteczny to czas ... Wigilii to czas ... Tyle było przygotowań do Świąt Bożego Narodzenia Były rek...
- Mar Pol - Od 2 stycznia pojedziemy PKS-em na pociąg!
Pierwszy autobus to jeździł od stacji przez Białkę, miasto do Zabiela/mleczarni (część kursów kończy...
- keiichi
Liga typerów - dzień czternasty |
Zbigniew Smółko | |||
środa, 23 czerwca 2010 20:59 | |||
Chyba Nikogo jeszcze w naszej Lidze Typerów nie było zapowiedzieć tak łatwo. Masa goli dla Orląt, lider na boisku i poza nim, zadatki na dobrego trenera. Ladies and Gentlemen, Mesdames et Messieurs, Damy i Gospoda, Szanowni Państwo: Damian Panek! Co z tą Europą? Generalnie rzecz ujmując, jestem bardzo zaskoczony słabą postawą drużyn z Europy na tym Mundialu. Mimo wszystko będę im jednak dzisiaj kibicował, dlatego też stawiam na minimalne zwycięstwo Danii w meczu z Japonią. Obawiam się, że Japończycy są w stanie sprawić niespodziankę w tym spotkaniu, ale mam nadzieję, że to Dania okaże się lepsza. Kamerun – Holandia? Spodziewam się remisu, bo punkt urządza Holendrów i spokojnie im wystarczy do awansu. Jeśli chodzi zaś o mecze drugiej grupy, zdecydowanie kibicuję Włochom, bo to moja ulubiona ekipa. Bardzo nie chciałbym, żeby „Azzuri” odpadli z turnieju, liczę na ich minimalne zwycięstwo w starciu ze Słowacją. Zdecydowanym pewniakiem do pierwszego miejsca i awansu jest jednak w tej grupie Paragwaj, który powinien jutro spokojnie wygrać z Nową Zelandią. Krótko mówiąc – Włosi i Dania „do przodu”, choć niewysoko, Paragwaj wygrywa zdecydowanie, Holandia dzieli się punktami z Kamerunem. Damian Panek
|