Komentarze
- Ostatnie egzemplarze książki o radzyńskim cmentarz...
Dzień dobry panowie. Mam pytanie, co stało siez tablicami nagrobnymi zainstalowanych w scianie zewnę...
- eSPe - Obchody Narodowego Święta Niepodległości 2025
święta miłości kochanej Ojczyzny czują Cię tylko umysły poczciwe dla Ciebie zjadłe smakują trucizny ...
- kinga75 - Obchody Narodowego Święta Niepodległości 2025
Dzięki, Mar Pol Szczęść Boże
- zimny - Obchody Narodowego Święta Niepodległości 2025
Polsko - Ojczyzno moja … Urzekła mnie Twoja historia, Polsko - Ojczyzno moja, Ojczyzno kochana Urzek...
- Mar Pol - Ponad 3,5 mln zł z Funduszy Europejskich dla Radzy...
money makes this world go round money makes that people smile money makes some people fight money ma...
- niepokorny
Turniej plażówki w Paszkach Dużych |
| Michał Maliszewski | |||
| sobota, 12 sierpnia 2017 07:00 | |||
Organizatorem turnieju był Klub Sportowy Paszki, imprezę zorganizowano przy pomocy Finansowej Gminy Radzyń Podlaski a całe przedsięwzięcie było „przedsmakiem” Pikniku Rodzinnego, który rozpoczął się chwilę później. Oczywiście w obu imprezach pierwsze skrzypce grali strażacy ochotnicy z OSP w Paszkach Dużych. Czterogodzinne siatkarskie zmagania zakończyły się zwycięstwem Tomasza Krzyształowicza i Dariusza Krzyształowicza, którzy w walce o podium wyprzedzili Annę Suchorę i Łukasza Ostropolskiego oraz Karolinę Krzyształowicz i Krzysztofa Struka. Wyróżniono także najstarszych zawodników a pamiątkowe statuetki powędrowały do Anny Suchory i Krzysztofa Struka. Najlepsze drużyny nagrodzone zostały pucharami, które wręczyli wójt Wiesław Mazurek, przewodnicząca Rady Gminy Anna Grochoła, radny Rady Powiatu Grzegorz Kowalczyk i naczelnik OSP Grzegorz Skomorowski. Duże brawa należą się organizatorom zawodów, którzy zadbali o posiłek czy naprawdę wspaniałą rodzinną atmosferę. Cieszyć się należy, że Klub Sportowy Paszki nie zwalnia tempa i w tym roku ostatniego słowa jeszcze nie powiedział.
|