Reklama
Komentarze
- Odpowie za uszkodzenie Pałacu Potockich
Brawa dla I LO na Partyzantów! W najnowszym rankingu Perspektyw są na 504. pozycji (623. w 2023 r.) ...
- emenemsik - Odpowie za uszkodzenie Pałacu Potockich
Idiota niech płaci za szkody i miesiąc ulice zamiata
- lukas1 - Wesołych Świąt!
Wydawało mi się że znikł artykuł o kolejnej tragicznej śmierci nastolatka, ale widocznie było to na ...
- niepokorny - Wesołych Świąt!
Nie wiem o co chodzi, ale gdyby była, to komentarza powyżej raczej by nie było...
- Admin iledzisiaj.pl - Wesołych Świąt!
Myślałem naiwnie że na tym portalu nie ma cenzury pitiful!
- niepokorny
Do godziny 18 w Radzyniu głosowało 41,56% uprawnionych |
Mariusz Szczygieł | |||
niedziela, 09 października 2011 19:06 | |||
Wybory trwają. Do godziny 18 w Radzyniu Podlaskim głosowało 41,56% uprawnionych. W 10 obwodach wyborczych swój głos może oddać 13 340 osób, z czego skorzystało 5 544 wyborców. 41,56% to wynik lepszy od ogólnopolskiej frekwencji. Jak podała Państwowa Komisja Wyborcza w całym kraju wynosi ona 39,65%. W całym powiecie radzyńskim frekwencja wyniosła 37,80% (najgorzej w gminie Borki - 31,56%), a w całym naszym okręgu nr 7 - 35,98% (najgorzej w powiecie chełmskim - 30,17%) Cztery lata temu w Radzyniu Podlaskim głosowało 55,83 % uprawnionych, a do godz. 16.30 posłów i senatorów wybierało 37,08 % wyborców. Swój głos można oddać jeszcze do godz. 21.oo. Kliknij "Więcej", zobacz jak do godz. 18 głosowaliśmy w Radzyniu w poszczególnych obwodach.
Źródło: Państwowa Komisja Wyborcza
|
Komentarze
Ściana wschodnia Polski dalej przez następną kadencję Sejmu chce być "POLSKĄ C" Dalej będziecie jeździć po wyboistych drogach, dalej kapitał bedzie omijał szerokim kołem te strony, dalej będzie cykoria na waszych stołach zamiast szynki czy chociaż kaszanki. Taki wybór, rydzykowych. Mam to szczęście że już nie należę do tej części Polski, w porę się w swoje wysokie czoo pierolnąłem deską do mięsa i pomogo!!!! Jednak nie ma nic złego co na dobre nie wychodzi. Zostawiłem tu dom, i do skansenu z czystym powietrzem czasami będę wracał.