Reklama

Komentarze
- Konferencja Pamięć jest naszym obowiązkiem
Dobrze że można mówić co się naprawdę myśli bo nie na wszystkich portalach tak jest . Dziękuję admin...
- kinga75 - Opłaty za śmieci muszą się równać z kosztami
Z jednej strony masz rację, ale z drugiej strony taki tryb prowadzi do wielu problemów ze zdrowiem. ...
- for_sale - Opłaty za śmieci muszą się równać z kosztami
Komu chce się ślęczeć nad garami? Kupi sobie taki singiel gotowe żarcia i macie wzrosty we wszystkim...
- pioter - Opłaty za śmieci muszą się równać z kosztami
Niektóre miasta odchodzą od plastikowych worków na śmieci i nie odbierają frakcji zielonej, która je...
- radzyniak13 - Opłaty za śmieci muszą się równać z kosztami
Wydaje mi się, że liczba 2 tys. osób (12 tys. zgłoszonych / 14 tys. mieszkańców), które nie są zgłos...
- for_sale
Platforma Obywatelska z wizytą w Radzyniu |
czwartek, 29 września 2011 11:45 | |||
Najbardziej tym faktem byli zawiedzeni kibice radzyńskich Orląt. - Bardzo chcieliśmy porozmawiać z premierem o „kondycji" polskiego sportu – powiedział nam jeden z nich. Zamiast premiera, do śpiewających kibiców podszedł Stanisław Żmijan – lubelski lider listy PO. To wydarzenie zgromadziło również na placu wielu mieszkańców naszego miasta, którzy mieli ochotę spotkać się i porozmawiać z premierem. Idąc wzorem wczorajszej wizyty, zadaliśmy posłowi Żmijanowi zasadnicze pytanie, dlaczego warto oddać swój głos na Platformę Obywatelską? - Przez tą kadencję, w której Platforma sprawowała władzę, rozpoczęte zostały tutaj na Lubelszczyźnie bardzo poważne inwestycje i chcielibyśmy je dokończyć. Do ukończenia jest lotnisko w Świdniku, chcemy kontynuować przebudowę drogi numer 17 w standardzie drogi ekspresowej od Lublina do Warszawy, droga numer 19 również jest w trakcie przebudowy. Chcemy zająć się również całą infrastrukturą graniczną, rozbudowa i budowa nowych przejść granicznych oraz ciągów drogowych prowadzących do tych przejść, dlatego, że to jest nasza lubelska, regionalna racja stanu. Infrastruktura transportu jest kluczem dla rozwoju gospodarczego, dlatego tak bardzo chcemy o to zadbać. Rolnictwo jest również dla nas bardzo ważne, chcemy postawić na rozwój obszarów wiejskich, wieś się bardzo pięknie rozwija, wręcz kwitnie, lecz jak nam wiadomo jest jeszcze w tej kwestii dużo do zrobienia, czym chcemy się zająć. Ważną kwestia są również działania związane z turystyką, Lubelszczyzna nas bardzo hojnie obdarzyła, mamy 3 piękne regiony, które aż proszą się, aby ich rozwojem się zająć, bo to właśnie one zadecydują o rozwoju gospodarczym i poziomie życia naszych mieszkańców.
|
Komentarze
Co do inwestycji to byle debil może nabrać kredytów i zacząć coś budować.
A co do budowy to polecam ciekawskim prześledzić jak w tajemniczy sposób rosły koszty budowy stadionu narodowego.
Jacy kibice !!! -banda hołoty (mocni są tylko w grupie)chcieli rozmawiać o kondycji polskiego sportu ? a który z nich kiedykolwiek poszedł postawić krzyżyk przy jakim kolwiek nazwisku. Prawdziwego sportu to Oni nawet nie widzieli a gdyby nie P Skomra to by siedzieli (...)mi na betonie.
PS. Z tego co wiem to właśnie P Burmistrz (PO) i Radni (PO) dali kase na stadion w tym roku a teraz "KIBOLE" (...) we własne gniazdo
olsztyn.gazeta.pl/olsztyn/1,48726,10241534,Ruch_Palikota__Potrzeba_wiecej_kultury__a_nie_armii.html
Palikot to lewica, chyba więcej nie trzeba dodawać.
Poza tym kiedy zrozumiecie, że głosuje się na kogoś a nie przeciwko komuś... Głosowanie na PiS bo wygra PO i odwrotnie to kretynizm czystej krwi. Łykacie tą propagandę z TV jak pelikany.
Nie wiem dlaczego przytaczasz osobę P Burmistrza Ja osobiście nie mogę powiedzieć na niego złego słowa A to do jakiej partii się przynleży nie świadczy o człowieku. Teksty o sraniu we własne gniazdo możesz sobie zachować na spotkania rodzinne.Pozdrawiam
Maskarada Ty też jesteś fajny Powiedz mi kogo to Ci kibice Orląt tak leją? Może będę mógł Ci jakoś pomóc