Reklama

Komentarze
- Konferencja Pamięć jest naszym obowiązkiem
Dobrze że można mówić co się naprawdę myśli bo nie na wszystkich portalach tak jest . Dziękuję admin...
- kinga75 - Opłaty za śmieci muszą się równać z kosztami
Z jednej strony masz rację, ale z drugiej strony taki tryb prowadzi do wielu problemów ze zdrowiem. ...
- for_sale - Opłaty za śmieci muszą się równać z kosztami
Komu chce się ślęczeć nad garami? Kupi sobie taki singiel gotowe żarcia i macie wzrosty we wszystkim...
- pioter - Opłaty za śmieci muszą się równać z kosztami
Niektóre miasta odchodzą od plastikowych worków na śmieci i nie odbierają frakcji zielonej, która je...
- radzyniak13 - Opłaty za śmieci muszą się równać z kosztami
Wydaje mi się, że liczba 2 tys. osób (12 tys. zgłoszonych / 14 tys. mieszkańców), które nie są zgłos...
- for_sale
„Niszczenie bannerów”- polemika |
Mirosław Piasko | |||
środa, 28 września 2011 21:24 | |||
Jako pełnomocnik kandydatki na Sejm Mirosławy Piasko w dniu dzisiejszym rozwieszałem plakaty mojej żony na trasie Radzyń - Wola Chomejowa – Borki – Bełcząc – Czemierniki – Lichty. Pragnę podzielić się z wyborcami spostrzeżeniami z dzisiejszego wyjazdu. Niszczenie plakatów podzieliłbym na dwie kategorie: wybryki chuligańskie (domalowywanie, zamalowywanie kandydata) oraz wybryki polityczne (zrywanie czy wręcz niszczenie). Po przejechaniu całej trasy zaplanowanej na dzień dzisiejszy zauważyłem dużą ilość pozrywanych plakatów kandydata do Sejmu Pana Posła Tadeusza Sławeckiego, za to nigdzie nie widziałem zniszczonych plakatów Pana Posła Jerzego Rębka. W pewnym momencie zrobiło mi się wręcz przykro, gdy zawieszając plakat mojej żony nadepnąłem na plakat kontrkandydata. Czy zrobiłem dobrze, czy źle ponownie zawieszając plakaty Pana Sławeckiego, ocenią zapewne wyborcy. Jednak jestem dalece ostrożny w wyrażeniu zbyt kategorycznych opinii. Pan Poseł Rębek wypowiada się w następujący sposób (cytat z iledzisiaj.pl): „Po prostu zniszczono mi wizerunek. To źle świadczy o kulturze politycznej niektórych ludzi. Dziwię się, czemuż się mnie tak boją? Czy ja jestem taki straszny? Czy zagrażam komuś? - zastanawia się. - Wcale tym mnie nie wystraszą. Nie boję się ich. Takie działania świadczą jedynie o ich słabości - zaznacza poseł Rębek”. Moim zdaniem więcej pretensji do osób niszczących plakaty może mieć Pan Sławecki. Chcę również nadmienić, że kilka plakatów Pani Mirosławy Piasko również zostało zerwanych. Czy tylko na tej podstawie mam prawo twierdzić, że inni boją się Mirosławy?
|
Komentarze
Ps.pozdrowienia dla przyszłej Pani Poseł
Pozdrawiam
Robert Mazurek
Pozdrawiam