Reklama

Komentarze
- Zmiany w stawkach podatku od nieruchomości na 2026...
Wierzysz w wartości telewizji republika? Pociesz się że nie jesteś odosobniony, lecz mimo to w mniej...
- eSPe - Zmiany w stawkach podatku od nieruchomości na 2026...
Wierzę w inne wartości niż badania unijne. Dziwię się, że po tylu wpadkach UE nadal ma ona w Polsce ...
- zimny - Zmiany w stawkach podatku od nieruchomości na 2026...
Nie potrzeba nowych urzędników. Badania unijne wykazują że urzędnik efektywnie pracuje 2 godziny dzi...
- eSPe - Zmiany w stawkach podatku od nieruchomości na 2026...
i na forum, jeśli Admin przepuści, też wszystko zostaje. Tylko rzeczywistość a pobożne życzenia, to ...
- zimny - Zmiany w stawkach podatku od nieruchomości na 2026...
Zgadzam się że powinno to być inaczej rozliczane. Spokojnego dnia
- Yato
Hubert Zaborek - Domagam się przeprosin |
| Hubert Zaborek | |||
| piątek, 03 grudnia 2010 11:18 | |||
W czasie niedzielnej debaty pan Jerzy Rębek oczernił moją rodzinę. Dlatego informuję mieszkańców Radzynia i internautów, iż transakcja zamiany działek przy ul. Kościuszki 42 na działkę przy ul. Warszwskiej 11a odbyła się zgodnie z prawem. Różnica wartości rynkowej jaką określił biegły sądowy, została w całości przez rodzinę uregulowana. W związku z powyższym miasto nic na tym nie straciło. Sprawa jest znana panu Rębkowi od kilku lat, dlatego jako prawy i świadomy obywatel, widząc przestępstwo- jak sam twierdzi, powinien skierować sprawę do prokuratury kilka lat temu, a nie insynuować na publicznej debacie, że okradliśmy miasto . Domagamy sie przeprosin. Hubert Zaborek
{xtypo_alert}Zamieszczenie oświadczenia zostało sfinansowane przez Huberta Zaborka{/xtypo_alert}
|

Komentarze
I DLATEGO SĄ MĄDRE1
Szkoda, że nie byłem na debacie. Ale żona miała rację, okropne rzeczy się działy, jeszcze te Wasze tupanie jak Kowalczyk coś powiedział, skandal. Tera żałuję nawet tego, że głosowałem na Pana gdy startował Pan na posła. Nigdy więcej nie uzyska Pan mojego poparcia ;(