Reklama

Komentarze
- Wniosek na park złożony
https://www.dziennikwschodni.pl/radzyn-podlaski/po-wichurach-do-parku-strach-wchodzic-ratusz-chce-za...
- pioter - Rusza przebudowa ul. Chmielowskiego
Do Iranu demokracja wkracza a raczej płynie. Zanim przypłynie to jest możliwa opcja jednej salwy. Do...
- pioter - Rusza przebudowa ul. Chmielowskiego
obecnej ekipy. Bo poza tym to tylko tzw. "bicie piany". Czy mi się wydaje, czy jakieś święto szykowa...
- zimny - Wesprzyj zbiórkę na sztandar szkoły!
Zbiórka na sztandar szkoły ale ukraińskie flagi na szkołach i urzędach wieszali za publiczne pieniąd...
- Kamx - Rusza przebudowa ul. Chmielowskiego
Dziękuję
- niepokorny
Hubert Zaborek - Domagam się przeprosin |
Hubert Zaborek | |||
piątek, 03 grudnia 2010 11:18 | |||
W czasie niedzielnej debaty pan Jerzy Rębek oczernił moją rodzinę. Dlatego informuję mieszkańców Radzynia i internautów, iż transakcja zamiany działek przy ul. Kościuszki 42 na działkę przy ul. Warszwskiej 11a odbyła się zgodnie z prawem. Różnica wartości rynkowej jaką określił biegły sądowy, została w całości przez rodzinę uregulowana. W związku z powyższym miasto nic na tym nie straciło. Sprawa jest znana panu Rębkowi od kilku lat, dlatego jako prawy i świadomy obywatel, widząc przestępstwo- jak sam twierdzi, powinien skierować sprawę do prokuratury kilka lat temu, a nie insynuować na publicznej debacie, że okradliśmy miasto . Domagamy sie przeprosin. Hubert Zaborek
{xtypo_alert}Zamieszczenie oświadczenia zostało sfinansowane przez Huberta Zaborka{/xtypo_alert}
|
Komentarze
I DLATEGO SĄ MĄDRE1
Szkoda, że nie byłem na debacie. Ale żona miała rację, okropne rzeczy się działy, jeszcze te Wasze tupanie jak Kowalczyk coś powiedział, skandal. Tera żałuję nawet tego, że głosowałem na Pana gdy startował Pan na posła. Nigdy więcej nie uzyska Pan mojego poparcia ;(