
Komentarze
- Rozmowy przy stole z „Ranczem” w tle!
Najwyższy czas przełknąć gorycz porażki. Nie maż się już.
- Che - Rozmowy przy stole z „Ranczem” w tle!
Ciekawe ile kosztowała ta impreza? Trzeba będzie w tej sprawie złożyć wniosek od dostęp do informacj...
- malina1986 - Pałac Potockich w finale ogólnopolskiego konkursu!...
Korzystając, nie wiem dlaczego podpowiedzi zmieniły ortografię
- eSPe - Pałac Potockich w finale ogólnopolskiego konkursu!...
Uważam że ciekawym pomysłem podczas modernizacji i adaptacji pewnych sal w pałacu, byłoby wykozystan...
- eSPe - Niemczuk Honorowym Obywatelem Radzynia
Gdy mnie ktoś pyta, skąd pochodzę - odpowiadam, że Z Radzynia Podlaskiego i dodaję - to niedaleko Wi...
- akotyla
Tydzień dobrego chleba w ZSP |
Michał Maliszewski | |||
czwartek, 23 października 2014 07:00 | |||
To właśnie tam odbywał się już po raz kolejny „Tydzień dobrego chleba”. Zapach świeżego pieczywa unosił się po szkolnych korytarzach, a uśmiechnięte uczennice stojące za stołami nie musiały długo namawiać do spróbowania wystawionych przekąsek. - Już od kilku lat w naszej szkole prowadzona jest ogólnopolska akcja „Tydzień dobrego chleba – mówiła dyrektor Grażyna Dzida. - Wydarzenie to prowadzone jest pod patronatem Ministerstwa Rolnictwa. Dzięki zaangażowaniu naszych uczniów i nauczycielek udało się zorganizować ten tydzień w naszej szkole. Uczniowie razem z grupą regionalną z Woli Osowińskiej uczyli się jak wypiekać tradycyjny chleb – mówiła dyrektor Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych, a następnie zaprosiła uczniów do skosztowania przygotowanych kanapek. Na jakie kolejne pomysły wpadną uczniowie, kadra nauczycielska lub dyrekcja szkoły? Czekamy z zainteresowaniem.
|
![]() Zareklamuj się w całej Polsce lub lokalnie - ogłoszenia na setkach portali poniedziałek, 25 sierpnia 2025 |
Komentarze