Komentarze
- Od 2 stycznia pojedziemy PKS-em na pociąg!
Pociągi ułożone pod pociągi IC, tymi pewnie jeździ najwięcej ludzi. Jest jeszcze Polregio o 5:26 jad...
- Radzio - Skusił się na ledową lampę błyskową. Wpadł, bo nag...
i znowu kropeczki zaraz sprawdzę jakich to słów nie można pisać: kocham radzyn (...)
- pioter - Skusił się na ledową lampę błyskową. Wpadł, bo nag...
nie wiem czy przedmówcy chodziło o stronę (...) to trzeba wpisać w miejsce trzech kropek.
https://(...).pl/112-powiat/90 72-skusil-sie-na-ledowa-lampe- blyskowa-wpadl-bo-nagral-sie-n a-monit...
przez ogólnopolskie i regionalne portale przeleciał ten news 15 grudnia. nawet na stornie kochającyc...
- Paolo Borsellino
14.08 Jasna Góra |
Mariusz Szczygieł | |
piątek, 14 sierpnia 2009 07:13 | |
Po 10 dniach wędrówki pielgrzymi z radzyńskiej grupy 15a weszli dzisiaj przed godziną 7.00 na Jasną Górę. Może za wcześnie na podsumowania, bo towarzyszyliśmy im jedynie w przekazach internetowych z trasy, ale... wiemy, że nie było łatwo. Zmienna pogoda, własne słabości, odciski i codzienny trud dały się we znaki pielgrzymom. Nic to jednak w porównaniu z dzisiejszym dniem! To wszystko nieważne, kiedy klęka się przed obrazem Matki z Częstochowy... To jednak nie koniec naszych przekazów pielgrzymkowych. Wszystkie relacje uzupełnimy o zdjęcia, które nasi pielgrzymi robili podczas wędrówki.
O godz. 9.00 rozpoczęła się msza święta, której przewodniczył ks. bp Stanisław Stefanek z diecezji łomżyńskiej. Mszę odprawił ks. bp Stanisław Napierała. Naszych pielgrzymów powitał o. Mieczysław Polak.
{xtypo_info}Posłuchaj jak witano dzisiaj rano radzyńskich pielgrzymów na Jasnej Górze: {play}http://iledzisiaj.za.pl/15a.mp3{/play}{/xtypo_info}
{morfeo 105}
|
Komentarze
Wiele wyrzeczeń ,nawet kosztem zdrowia.Ale wspaniały cel. :!:
Pozdrowienia dla wszystkich pielgrzymów,byłam z Wami przez cały ten czas
mielismy fajnego przewodnika pozdrowienia dla niego
Ja bym nie dał chyba rady :evil:
Pozdr dla tych wytrwałych