Komentarze
- Jazzowy dzień w Radzyniu Podlaskim – koncert i war...
Ok. Super. Koncert jak koncert zespołów światowych, o których nikt w Pl nie słyszał. Festyn i koncer...
- LomoZ - Pracujesz? Możesz skorzystać z bezpłatnych szkoleń
Czy Cech Rzemiosł ma własne dochody czy to budżetówka ?
- niepokorny - Fundusz szwajcarski: #8 Bezpieczeństwo
Wisznicka jest drogą krajową nr 63 w obrębie miasta ale wszystko co znajduje się w pasie drogowym po...
- Kamx - Fundusz szwajcarski: #8 Bezpieczeństwo
Jeżeli mowa o bezpieczeństwie, to ciekawe dlaczego nowe oświetlenie na ul. Wisznickiej nie zostało j...
- Mark3691 - Wkrótce zbiórka tekstyliów w Radzyniu
Najwyższy czas na dokończenie remontu ul. Warszawskiej i Chomiczewskiego.
- Mar Pol
Dzień dziesiąty: KOSTA – BRYKA!!! |
Zbigniew Smółko | |||
sobota, 21 czerwca 2014 11:08 | |||
Przecież im się jeszcze karny należał! Tam nie było żadnej partyzantki, fartownego gola po jedynej kontrze tylko po prostu świetna, przemyślana piłka nożna. Odpadną w 1/8 finału… Francuzi jadą bez trzymanki, ciekawe, jak daleko dojadą… Ogólnie nie ściskam za nich kciuków, może dlatego łatwiej mi bić brawo. Ktoś oglądał mecz Hondurasu z Ekwadorem? Bramkę strzelił niejaki Costly. Chłop kiedyś kopał się w czoło w GKS Bełchatów. To ten sam ananas… W loży ekspertów dzisiaj cała zgraja Musiatowiczów. Naczelny bard (rzec można: „najbardziej”) Radzynia Jacek to postać powszechnie znana, więc nie ma co się silić. Jego synalek, nieodrodny Michał, kiedyś próbował kariery piłkarskiej w Orlętach, ale najwidoczniej bardzo słusznie osądził, że pannice piszczą donośniej na widok gitarzysty niż lewego obrońcy i wziął się za muzykę. Niby jeszcze prawie gimbaza, ale z gitarką sobie radzi… Do kompletu Matka Wioletta od Artystów, czyli Żona Demona i Matka Gagatka - Wiola Musiatowicz. Czasami śpiewa. Ładnie śpiewa. Typujemy
Michał: Niemcy - Ghana 2:0 - ponieważ Niemcy to drużyna zdecydowanie lepsza, gładkie zwycięstwo Niemiec. Argentyna - Iran Michał: Argentyna – Iran 3:0. Argentyna poniesie Iran, ponieważ zawodnicy Iranu nie mają większych atutów Wiola : Argentyna – Iran 0:2. Te mistrzostwa są nieprzewidywalne, ale wszystkie drużyny mają klasę Jacek: Ja tam jestem za Irakiem. Nigeria - Bośnia i Hercegowina Michał: Nigeria – BiH 1:2. W związku z genialną postawą Bośni w meczu z Argentyną, uważam, że są w stanie nie tylko pokonać Nigerię, ale też być czarnym koniem mistrzostw Wiola: Ja obstawiam tak jak syn, bo gramy w jednej drużynie przeciwko ojcu. Pogadajmy o piłce
Wolicie mecze oglądać samotnie czy raczej większą zgrają? Czy jest jakaś muzyka (piosenka, płyta) która szczególnie kojarzy się Wam z piłką?
|
Komentarze
Wygląda to trochę tak jakby chcieli go anulować i anulowały się wszystkie mecze. :)Czyżby dlatego nie pokazały się moje typy mimo że na pewno już raz je dzisiaj zapisałem? Widzisz swoje typy po wejściu w "Typuj"?
Po meczu Argentyny zastanawiałem się nad zmianami w meczu Bośni i po wejściu w typy nie było typów jakie wcześniej zapisałem na mecze Niemców i Bośni!
Musicie mieć jakąś historię typowania, logowania użytkowników. Może nie tylko ja straciłem jakieś punkty przez błędy wasze lub niezależne od was.
P.S. Kiedy mecz się rozpoczyna, przestaje już być widoczny w "Typuj". Dlatego nie widziałeś poprzedniego meczu o 20.