Już niedługo
Zobacz wszystkie
Reklama

Komentarze
- W radzyńskim parku będzie fontanna
Czas na modernizację stadionu miejskiego w Radzyniu Podlaskim!!! Zadaszoną główną trybunę wraz z szt...
- sportek - W Radzyniu Karol Nawrocki
Oj kałowcy nie mówcie że robiliście tournee po ościennych gminach na lewe zaświadczenia.
- pioter - W Radzyniu Karol Nawrocki
Ciekawa uwaga. Po przejściu głosów od Brauna i Mentzena, to daje ponad 3 mln głosów. Nawrocki powini...
- pioter - W Radzyniu Karol Nawrocki
Gdyby któryś kandydat wygrał miażdżąco, to można by wtedy dyskutować dlaczego, a tak, to na każdy ar...
- HT - W Radzyniu Karol Nawrocki
https://www.youtube.com/watch?v=oGCMLUK_1K0 wersja filmowa odpowiedzi na pytanie dlaczego trzaskoś, ...
- pioter
Nieślubne dziecko |
Adam Świć | |||
poniedziałek, 14 czerwca 2021 16:00 | |||
Stawiałem od miesięcy na Włochów (mam świadków), więc cieszę się, że chyba mam rację. Ale diabelnie mocna jest Belgia, a Lukaku – niech was nie myli kolor skóry – to nieślubne dziecko Lewandowskiego i Suareza. Anglia spoko. Chorwacja niech już zmienia wartę. Nie nabijajcie się z Finlandii, pseudofachowcy od okręgówki! Holandia – jednak nie, i długo nie. Ciekaw jestem młodej Hiszpanii i, mniej, Portugalii oraz oczywiście Francji i Niemców, którzy na pierwszy ogień zetrą się ze sobą. Ale tak naprawdę w tym turnieju interesuje mnie tylko Polska. Jeśli ze Słowacją wygramy zdecydowanie i ładnie, może nie być gorzej niż w 2016. Ale nie oczekuję niczego więcej niż wyjście z grupy. Tak, jestem minimalistą (dzisiejszy cytat dnia z najlepszego radzyńskiego portalu kozirynek.online: „Pesymista: optymista z praktyką życiową.”). O meczu Polska-Słowacja napiszę dziś wieczorem, jutro rano, albo w ogóle nie napiszę. PS. Na stronie 446 w Telegazecie TVP1 jest felieton Andrzeja Strejlaua o EURO. Polecam, bo jak dotąd Telegazetę czytamy z Trenerem tylko we dwóch.
Adam Świć
|