
Komentarze
- Rozmowy przy stole z „Ranczem” w tle!
Najwyższy czas przełknąć gorycz porażki. Nie maż się już.
- Che - Rozmowy przy stole z „Ranczem” w tle!
Ciekawe ile kosztowała ta impreza? Trzeba będzie w tej sprawie złożyć wniosek od dostęp do informacj...
- malina1986 - Pałac Potockich w finale ogólnopolskiego konkursu!...
Korzystając, nie wiem dlaczego podpowiedzi zmieniły ortografię
- eSPe - Pałac Potockich w finale ogólnopolskiego konkursu!...
Uważam że ciekawym pomysłem podczas modernizacji i adaptacji pewnych sal w pałacu, byłoby wykozystan...
- eSPe - Niemczuk Honorowym Obywatelem Radzynia
Gdy mnie ktoś pyta, skąd pochodzę - odpowiadam, że Z Radzynia Podlaskiego i dodaję - to niedaleko Wi...
- akotyla
Buraczki pod pierzynką |
Anna Kowalczyk | |||
piątek, 06 marca 2009 13:42 | |||
SKŁADNIKI 4 UGOTOWANE BURAKI Buraki i ziemniaki ścieramy na tarce o grubuch oczkach, śledzia kroimy w kostke, jaja w plastry. W salaterce układamy kolejno buraki, filety śledziowe, ziemniaki, jaja, cebulke, grzybki i każdą warstwe przekładamy majomezem i przyprawiamy do smaku. Z porcji powinno nam wyjść 2 salaterki mniejsze sałatki lub 1 duża. Sałatka najlepiej smakuje na drugi dzień.
|
Komentarze