Typer
Komentarze
- Zapisz się do MIG-a, aby otrzymywać szybkie komuni...
czas rozpocząć "ucieczkę do przodu"! Ta nibyprawica rozpoczęła kampanię wyborczą chociaż to dopiero ...
- eSPe - Sztab już działa. Przed nami 34 Finał WOŚP!
życzę Ci ani Twojej rodzinie żebyście musieli z tego sprzętu korzystać
- 1410 - Sztab już działa. Przed nami 34 Finał WOŚP!
Już od wielu lat, od początku, zwarty i gotowy. Ani grosza na Owsiaka.
- zimny - Ostatnie egzemplarze książki o radzyńskim cmentarz...
Dzień dobry panowie. Mam pytanie, co stało siez tablicami nagrobnymi zainstalowanych w scianie zewnę...
- eSPe - Obchody Narodowego Święta Niepodległości 2025
święta miłości kochanej Ojczyzny czują Cię tylko umysły poczciwe dla Ciebie zjadłe smakują trucizny ...
- kinga75
Do piątku wolne |
| Zbigniew Smółko | |||
| środa, 30 czerwca 2021 07:00 | |||
W buty mógłbym sobie powyższe wsadzić, gdyby Muller wykorzystał "sam na sam" w końcówce... XXX Miło, kibicowałem Ukrainie i wymęczyła zwycięstwo nad Szwedami. As kier oczywisty, na twitterze tylko Gary Lineker twierdzi, że nie. W ćwierćfinale z Anglikami sobie raczej nie poradzą, ale i tak zrobili dużo. Strasznie wyrównana ta piłka reprezentacyjna jest. XXX Ciekawostka: z ośmiu ćwierćfinałowiczów sprzed pięciu lat, teraz dalej gra tylko dwóch: Belgia i Włochy. XXX Na facebooku czytam, że trener Mikołaj Raczyński szuka asystenta do pracy w Orlętach. Tylu mądrych, tylu ekspertów... Malkontent, reflektowałbyś? Bo ja to nie, ja to nawet Francja – Szwajcaria nie potrafiłem wytypować, nawet 10 minut przed końcem nie potrafiłem...
|