
Komentarze
- Rozmowy przy stole z „Ranczem” w tle!
Najwyższy czas przełknąć gorycz porażki. Nie maż się już.
- Che - Rozmowy przy stole z „Ranczem” w tle!
Ciekawe ile kosztowała ta impreza? Trzeba będzie w tej sprawie złożyć wniosek od dostęp do informacj...
- malina1986 - Pałac Potockich w finale ogólnopolskiego konkursu!...
Korzystając, nie wiem dlaczego podpowiedzi zmieniły ortografię
- eSPe - Pałac Potockich w finale ogólnopolskiego konkursu!...
Uważam że ciekawym pomysłem podczas modernizacji i adaptacji pewnych sal w pałacu, byłoby wykozystan...
- eSPe - Niemczuk Honorowym Obywatelem Radzynia
Gdy mnie ktoś pyta, skąd pochodzę - odpowiadam, że Z Radzynia Podlaskiego i dodaję - to niedaleko Wi...
- akotyla
Jak powstaje Bursztyn – „Dzień otwarty” w Spomleku |
REKLAMA | |||
poniedziałek, 14 sierpnia 2017 07:00 | |||
Unikalny smak i aromat zawdzięcza długiemu okresowi dojrzewania w pieczołowicie dobranych warunkach. Proces produkcji Bursztyna i innych serów możecie Państwo obejrzeć podczas tegorocznego Dnia otwartego. Termin: 19 sierpnia (sobota). Godzina: 9:30, 10:30, 11:30. Zapisy pod numerem telefonu: 501-986-086 od 7:00 do 15:00 pon.-pt. (liczba miejsc ograniczona. Liczy się kolejność zgłoszeń). Dzień otwarty to znakomita okazja, żeby poznać tajniki produkcji serów żółtych dojrzewających, które są niezbędne w diecie osób, które dbają o zdrowie swoje i najbliższych. Macie Państwo możliwość zobaczyć jak wygląda droga od przyjęcia mleka do gotowego wyrobu na sklepowej półce. Trasa zwiedzania będzie prowadziła od odbioru, nowoczesnej proszkowni, przez warzelnię, pakowanie sera, dojrzewalnię, dział konfekcjonowania oraz pielęgnację serów długodojrzewających. Serowarzy zdradzą wiele ciekawostek ze świata serów żółtych. Będzie można nie tylko zobaczyć produkcję, ale również skosztować i dostrzec różnice w smaku serów powstających w Spomleku. Zapraszamy!
|