
Komentarze
- Konferencja Pamięć jest naszym obowiązkiem
https://www.rmf24.pl/fakty/swiat/news-sad-wstrzymuje-przesluchania-netanjahu-premier-izraela-unika,n...
- pioter - Konferencja Pamięć jest naszym obowiązkiem
Wystarczy, by nasi notable przestali uczestniczyć w tego typu obchodach. Niech sobie przyjeżdżają, ś...
- zimny - Konferencja Pamięć jest naszym obowiązkiem
Rzeczywiście jest naszym obowiązkiem pamięć o innym narodzie? O narodzie, którego armia dokonuje lud...
- zjp - Konferencja Pamięć jest naszym obowiązkiem
https://wiadomosci.wp.pl/media-izraelczycy-mieli-rozkaz-strzelac-do-tlumu-przy-punktach-pomocy-71722...
- pioter - W jakim stanie jest Radzyń? Debata w najbliższy pi...
tam jest drobny druczek do 30.06.2024.
- pioter
Jak powstaje Bursztyn – „Dzień otwarty” w Spomleku |
REKLAMA | |||
poniedziałek, 14 sierpnia 2017 07:00 | |||
Unikalny smak i aromat zawdzięcza długiemu okresowi dojrzewania w pieczołowicie dobranych warunkach. Proces produkcji Bursztyna i innych serów możecie Państwo obejrzeć podczas tegorocznego Dnia otwartego. Termin: 19 sierpnia (sobota). Godzina: 9:30, 10:30, 11:30. Zapisy pod numerem telefonu: 501-986-086 od 7:00 do 15:00 pon.-pt. (liczba miejsc ograniczona. Liczy się kolejność zgłoszeń). Dzień otwarty to znakomita okazja, żeby poznać tajniki produkcji serów żółtych dojrzewających, które są niezbędne w diecie osób, które dbają o zdrowie swoje i najbliższych. Macie Państwo możliwość zobaczyć jak wygląda droga od przyjęcia mleka do gotowego wyrobu na sklepowej półce. Trasa zwiedzania będzie prowadziła od odbioru, nowoczesnej proszkowni, przez warzelnię, pakowanie sera, dojrzewalnię, dział konfekcjonowania oraz pielęgnację serów długodojrzewających. Serowarzy zdradzą wiele ciekawostek ze świata serów żółtych. Będzie można nie tylko zobaczyć produkcję, ale również skosztować i dostrzec różnice w smaku serów powstających w Spomleku. Zapraszamy!
|