
Komentarze
- Mamy to! 300 tysięcy na Orlęta!
Czas na modernizację stadionu miejskiego w Radzyniu Podlaskim!!! Zadaszoną główną trybunę wraz z szt...
- sportek - Spotkajmy się nad Białką 2025!
Może niech przy okazji zarządzający wykonawcami robót na ul. Partyzantów weźmie udział w tej akcji. ...
- epemil190 - Mamy 160 tysięcy na program Senior+
gdzie powołano spółkę która podobne pieniążki przytuliła dla grupy 15 seniorów,a pozostałe stowarzys...
- FOX58 - Oszust zatrzymany przez kryminalnych, gdy przejech...
pokłosie burdelu na wschodzie -dzwonią ukraińcy z kraju który nie funkcjonuje. Inaczej by to czyścil...
- winiek - Pozytywna ocena formalna „Szwajcara”
Myślę że to odpowiedni moment, aby uzyskać środki na budowę takiego centrum. Środki zarówno krajowe ...
- eSPe
Jak powstaje Bursztyn – „Dzień otwarty” w Spomleku |
REKLAMA | |||
poniedziałek, 14 sierpnia 2017 06:00 | |||
Unikalny smak i aromat zawdzięcza długiemu okresowi dojrzewania w pieczołowicie dobranych warunkach. Proces produkcji Bursztyna i innych serów możecie Państwo obejrzeć podczas tegorocznego Dnia otwartego. Termin: 19 sierpnia (sobota). Godzina: 9:30, 10:30, 11:30. Zapisy pod numerem telefonu: 501-986-086 od 7:00 do 15:00 pon.-pt. (liczba miejsc ograniczona. Liczy się kolejność zgłoszeń). Dzień otwarty to znakomita okazja, żeby poznać tajniki produkcji serów żółtych dojrzewających, które są niezbędne w diecie osób, które dbają o zdrowie swoje i najbliższych. Macie Państwo możliwość zobaczyć jak wygląda droga od przyjęcia mleka do gotowego wyrobu na sklepowej półce. Trasa zwiedzania będzie prowadziła od odbioru, nowoczesnej proszkowni, przez warzelnię, pakowanie sera, dojrzewalnię, dział konfekcjonowania oraz pielęgnację serów długodojrzewających. Serowarzy zdradzą wiele ciekawostek ze świata serów żółtych. Będzie można nie tylko zobaczyć produkcję, ale również skosztować i dostrzec różnice w smaku serów powstających w Spomleku. Zapraszamy!
|