
Komentarze
- Spacer po Radzyniu, jakiego nie znasz!
Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź
- niepokorny - Spacer po Radzyniu, jakiego nie znasz!
Ile masz lat, że jeszcze wierzysz w bajki? Podziemia wokół pałacu były niczym innym, jak sposobem od...
- kurka wodna - Spacer po Radzyniu, jakiego nie znasz!
Swego czasu coś mówiono o podziemnych korytarzach wychodzących z pałacu. To jakaś bajka czy tajemnic...
- niepokorny - Fundusz szwajcarski: #6 Zielona Transformacja Radz...
Czas na modernizację stadionu miejskiego w Radzyniu Podlaskim!!! Zadaszoną główną trybunę wraz z szt...
- sportek - Świąteczne życzenia Burmistrza Jakuba Jakubowskieg...
Otrzeźwienie na szczęście przyszło po 9 latach rządów dawnego zespołu. Wesołych Świąt Radzyniacy!
- paznokieć
Jak powstaje Bursztyn – „Dzień otwarty” w Spomleku |
REKLAMA | |||
poniedziałek, 14 sierpnia 2017 07:00 | |||
Unikalny smak i aromat zawdzięcza długiemu okresowi dojrzewania w pieczołowicie dobranych warunkach. Proces produkcji Bursztyna i innych serów możecie Państwo obejrzeć podczas tegorocznego Dnia otwartego. Termin: 19 sierpnia (sobota). Godzina: 9:30, 10:30, 11:30. Zapisy pod numerem telefonu: 501-986-086 od 7:00 do 15:00 pon.-pt. (liczba miejsc ograniczona. Liczy się kolejność zgłoszeń). Dzień otwarty to znakomita okazja, żeby poznać tajniki produkcji serów żółtych dojrzewających, które są niezbędne w diecie osób, które dbają o zdrowie swoje i najbliższych. Macie Państwo możliwość zobaczyć jak wygląda droga od przyjęcia mleka do gotowego wyrobu na sklepowej półce. Trasa zwiedzania będzie prowadziła od odbioru, nowoczesnej proszkowni, przez warzelnię, pakowanie sera, dojrzewalnię, dział konfekcjonowania oraz pielęgnację serów długodojrzewających. Serowarzy zdradzą wiele ciekawostek ze świata serów żółtych. Będzie można nie tylko zobaczyć produkcję, ale również skosztować i dostrzec różnice w smaku serów powstających w Spomleku. Zapraszamy!
|