Komentarze
- Zebraliśmy ponad 91 tysięcy złotych! Dziękujemy!
Według mnie cała tak akcja generalnie jest zasłoną dymną dla dochodów rodziny organizatora, czyli Je...
- zimny - Zebraliśmy ponad 91 tysięcy złotych! Dziękujemy!
ESPucio Pucio Pucio znowu mnie straszy. Tym razem materią nieożywioną w postaci cegły.
- pioter - Zebraliśmy ponad 91 tysięcy złotych! Dziękujemy!
Tworzysz teorie spiskowe, doszukujesz się jakiejś analogii do własnych przemyśleń. Również mogłem za...
- eSPe - Zapraszamy na koncert pamięci Zbyszka Wojtasia
Cześć jego pamięci! RIP !
- kinga75 - Zebraliśmy ponad 91 tysięcy złotych! Dziękujemy!
Owsiak z władzą ! Władza z Owsiakiem! i tak już 37 lat . Jest dobrze ! Będzie lepiej! ( niektórym ) ...
- kinga75
Mateusz Paszkowski został powołany do kadry narodowej w siatkówce |
| Wojciech Blicharz | |||
| poniedziałek, 05 listopada 2012 10:20 | |||
Mateusz jest zawodnikiem sekcji siatkówki klubu MULKS „Technik – Orion” działającego przy Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych im. Jana Pawła II w Radzyniu Podlaskim. Powołanie otrzymał po zakończonym 22 Ogólnopolskim Turnieju Nadziei Olimpijskich Spała 2012, w którym uczestniczył jako reprezentant województwa lubelskiego . Na zajęcia z piłki siatkowej trafił pięć lat temu kiedy po oddaniu do użytku hali sportowej, z inicjatywy dyrektora szkoły Zdzisława Janusa tworzona była sekcja dla chłopców z klas czwartych szkoły podstawowej. Dobra gra i ciężka praca zaowocowały powołaniami Mateusza do kadry województwa a teraz kadry narodowej. Talent i warunki fizyczne (198 cm wzrostu) predestynują młodego zawodnika do gry na wysokim poziomie. Nieukrywaną satysfakcję ma trener mgr Wojciech Blicharz na co dzień nauczyciel w-f w ZSP. Jest to pierwsze w historii powołanie do kadry z Radzynia Podlaskiego w tej dyscyplinie sportu.
|