Radzyń Podlaski - Nasze miasto z dobrej strony! Mamy 5 kwietnia 2026 imieniny: Ireny, Wincentego, Julianny

Już niedługo

Nigdzie się nie wybieraj... Siedź spokojnie w domu i oglądaj telewizję, albo czytaj książki :)
Dodaj wydarzenie
Zobacz wszystkie

Reklama

No i finał mili Państwo

Mariusz Szczygieł   
niedziela, 14 lipca 2024 06:00

Hiszpania - AngliaNo i dobrnęliśmy do końca Euro.

Kto dzisiaj wygra? Mądrzejsi Ode Mnie piszą, że Hiszpania. Bo grali, bo pokazali, bo mają maszynę do gry, bo zbudowali świetną drużynę i nie ma siły, żeby to przegrali. A Anglicy? Doczłapali się do finału. Fuksem czasem. No i mają rację... Moja koleżanka, ta co ogarnia piłkę też mówi, że wygrają Hiszpanie. Ma przeczucie, wiecie, taka kobieca intuicja - to jedno, a drugie, też patrzy kto gra i jak gra, i widzi. I wychodzi jej na to, że synowie Albionu to cieniasy w porównaniu z Hiszpanami. Szczerze mówiąc mnie też się to tak kalkuluje, a przegrana Hiszpanów byłaby po prostu potknięciem, tyle że na końcu, tym najważniejszym...

Chórem więc dzisiaj: Hiszpania.

U nas już tylko jeden mecz. Jeden wynik. Albo ja to ja, albo ktoś, kto depcze mu po piętach. Wszystko będzie wiadomo dzisiaj wieczorem. Piłka już czeka :)

Zaloguj się, aby dodać komentarz. Nie masz jeszcze swojego konta? Zarejestruj się.

noimage
Sprzedam pszenżyto
niedziela, 22 marca 2026
Opryskiwacz ciÄgnikowy
Opryskiwacz ciągnikowy
czwartek, 26 marca 2026
Pilna pomoc finansowa
Pilna pomoc finansowa
niedziela, 22 marca 2026