Reklama

Komentarze
- Rusza przebudowa ul. Chmielowskiego
Do Iranu demokracja wkracza a raczej płynie. Zanim przypłynie to jest możliwa opcja jednej salwy. Do...
- pioter - Rusza przebudowa ul. Chmielowskiego
obecnej ekipy. Bo poza tym to tylko tzw. "bicie piany". Czy mi się wydaje, czy jakieś święto szykowa...
- zimny - Wesprzyj zbiórkę na sztandar szkoły!
Zbiórka na sztandar szkoły ale ukraińskie flagi na szkołach i urzędach wieszali za publiczne pieniąd...
- Kamx - Rusza przebudowa ul. Chmielowskiego
Dziękuję
- niepokorny - W radzyńskim parku będzie fontanna
A Eurokołchoz da kasę na to wszystko? Czy tylko z naszych podatków?
- kinga75
Uwaga! Tego nie wolno przegapić! |
Mariusz Szczygieł | |||
piątek, 26 listopada 2010 14:35 | |||
Spotkanie organizuje tygodnik "Wspólnota Radzyńska". Swój udział w debacie potwierdzili obydwaj kandydaci - Witold Kowalczyk i Jerzy Rębek, którzy odpowiedzą na 10 wzajemnie zadawanych pytań. Przewidziano także czas na autoprezentację oraz pytania publiczności. Pytania do obydwu kandydatów możecie zadawać także na naszej stronie internetowej w komentarzach pod tym artykułem. Zapraszamy! Tego nie wolno przegapić!
|
Komentarze
po tym co już zamieszczono nijak nie idzie sobie wyrobić zdania na temat debaty i kandydatów, oczywiście można próbować oceniać ukazane fragmenty ale czy jest sens oczerniać obu kandydatów? wystarczająco dobrze już to zrobili inni. jedyne co da się zauważyć (co bardzo mocno się wyróżnia) - to jak dobry jest pr Pana posła Rębka - czego osobiście mu zazdroszczę.
nadal będę się dopytywał o program wyborczy Pana posła, mam problem z jego odnalezieniem a jakoś jego ulotki mnie ominęły.
a skorośmy się już pośmiali to może teraz trochę na poważnie, skoro jest Pan bardziej zorientowany ode mnie to może jakiś link?
jeśli każdy człowiek się liczy a ja nadal jestem niezdecydowany i chcę się czegoś dowiedzieć o kandydacie to dla czego nie walczycie o mój głos? a takich jak ja jest na pewno o wiele więcej...