Komentarze
- Depresja u dzieci - rozmowa z dyr. Poradni Pedagog...
Daisy62 czy ktoś tu pytał o prywatne życie Pani Eli? Czy chciałaś być o krok do przodu i popisać się...
- Halina Kot - Depresja u dzieci - rozmowa z dyr. Poradni Pedagog...
@daisy62 jak ten komentarz ma się do tematu artykułu? Wyrzucanie swoich frustracji pod zmyślonym nic...
- mardol - Depresja u dzieci - rozmowa z dyr. Poradni Pedagog...
Depresja jest chorobą cywilizacyjną, tak jak cukrzyca. Jak człowiek je g...o, to choruje metaboliczn...
- Wuk - Koniec remontu Pałacu Potockich
Biznes nie musi być geszeftem ale rzeczywiście coraz trudniej je odróżnić. W końcu sprawiedliwy nic ...
- Wuk - Nowe warsztaty przy ZSP oficjalnie otwarte
W Polsce prawo jest z (...). Nie wiedziałeś o tym? To bantustan na usługach wywiadów i lobbystów. Ja...
- Wuk
Czarnca. Zostało tylko 60 kilometrów |
Mariusz Szczygieł | |||
wtorek, 11 sierpnia 2015 20:49 | |||
Ja wiem, że łatwo jest mi pisać, bo siedzę przed monitorem, a oni wciąż idą, ale rozmawiałem dzisiaj z naszymi pielgrzymami i nikt nie narzeka. Ba! Są zadowoleni, mówią że idzie się świetnie, słońce trochę doskwiera (a przecież ani kropla deszczu jeszcze na nich do tej pory nie spadła), ale ludzie na trasie się o nich troszczą (co chyba w tych stronach też jest rzadko już spotykane). Do Czarncy dotarli późno, bo na godz. 19. Pogoda też ich już tak nie męczyła, jak jeszcze kilka dni temu - było znacznie chłodniej. W grupie jest 175 osób, i jak mówił ksiądz Mariusz Baran - tak już chyba pozostanie do końca. Posłuchajcie go teraz sami:
{play}images/stories/pielgrzymka15/150811-baran.mp3{/play}
|